Pátek
27. 5.
Jídlo

Jako skleněná kulička. Aneb proč nepolykat žvýkačky

„Spolkneš-li žvýkačku, zůstane ti v žaludku dlouhých sedm let.“ Také vás rodiče děsili touto větou v dětství? Teď jim...
Více
Čtvrtek
26. 5.
Jídlo

Vyzkoušejte staronovou drogu ze spižírny, která vás nadopuje energií

Taneční kluby po celé západní Evropě dobývá droga, jež umožní uživatelům řádit na parketu klidně celou noc. Zapomeňte...
Více
Středa
25. 5.
Jídlo

10 ovocných nanuků tohoto léta

Nebudeme to protahovat, stejně se na to nejde dívat. Těchto 10 ovocných nanuků prostě musíte ochutnat. Ideálně hned! ...
Více
Úterý
24. 5.
Jídlo

Dobrý důvod, proč skončit s balením jídla do alobalu? Alzheimer, nemoci ledvin i zakrnělé mozkové buňky

Grilovací sezóna je tu a s ní i pochoutky všeho druhu – brambory v alobalu nevyjímaje. Neradi vám kazíme chuť, ale mo...
Více
Pondělí
23. 5.
Jídlo

Vegani mají nový hit – vodu z plechovkové cizrny. Nahradí vaječné bílky a udělají z ní pusinky i majonézu

Aquafaba – cizokrajné jméno pro obyčejnou ingredienci, o jejíž tajemné vlastnosti jsme až doposud nevěděli. Voda z ko...
Více
Pátek
20. 5.
Jídlo

12 lahodných potravin, které rozhoupají vaše střeva

Časté cestování, nepravidelné cvičení, rozmanitý pracovní rozvrh. Příčina zácpy může být i tam, kde byste ji nehledal...
Více
Středa
18. 5.
Jídlo

20 neotřelých kombinací, které promění ovesnou kaši v božský dezert

Ovesná kaše je bomba. Nutriční i živoucí. Je bohatým zdrojem vlákniny, posiluje srdce, stabilizuje krevní cukr a nabu...
Více
Pondělí
16. 5.
Jídlo

5 jednoduchých způsobů, jak stravováním zlepšit paměť

Tvrdit, že svůj mozek udržíte bdělý jen díky těmto 5 způsobům, by bylo bláhové. Zdravotní kondice je součtem dobře vo...
Více
Čtvrtek
12. 5.
Jídlo

Ruska peče dezerty, které vypadají jako dokonale vyleštěný mramor. Podívejte se

Ví se o ní málo, virtuální svět jí ale leží u nohou. Nač tolik povyku pro ruskou cukrářku Olgu Noskovou? Jen se podív...
Doba přípravy: minut
Počet porcí: 1
Více
Středa
11. 5.
Jídlo

Jak načít kokos a nakrájet cibuli bez plakání? 7 tipů, jak porcovat ovoce a zeleninu jako šéfkuchař

Nekupujete granátové jablko, protože při krájení stříká všude kolem. Nepečete s třešněmi, neboť je váš čas příliš dra...
Více
Reklama
Reklama