Chcete mít postavu jako vévodkyně z Cambridge? Zkuste Dukanovu dietu

Na tuto dietu nedá dopustit ani samotná vévodkyně z Cambridge.
Zdroj: facebook
Bílkovinové a bílkovinovo-zeleninové dny byste měla pravidelně střídat.Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.Ovoce je zdrojem sacharidů, které by se měly omezit.Rozhodně jsou ale cukry zdravější z ovoce, než z koblihy.+ 1 fotka+ 2 fotky

Samotná Kate, manželka prince Williama, na ni nedá dopustit. Její hlavní předností je fakt, že během procesu k dosažení optimální váhy nebudete hladovět. V čem tkví tajemství této velmi oblíbené diety?

Redaktor
Redaktor 11. 01. 2019 19:57

Francouzský expert Pierre Dukan, podle kterého se tato dieta jmenuje, je spasitelem i dalších celebrit, jako je Nicole Kidman nebo Jennifer Lopez. Základem této zeštíhlující kůry je omezení sacharidů a zvýšení příjmu bílkovin. Skládá se ze čtyř částí.

1. část

V prvním období smíte konzumovat pouze bílkoviny. Myslí se tím libové maso nebo vajíčka (u těch však jen bílky), a nízkotučné mléčné výrobky jako jsou jogurty a sýry. Nezbytnou součástí jsou také dva litry vody denně. Doba trvání první fáze záleží na vašem věku a kolik kilogramů chcete shodit. Rozhodně by ale neměla přesáhnout délku deseti dnů.


2. část

Přidává se vybraná zelenina. Dle pravidel této diety byste měla bílkovinové a bílkovinovo-zeleninové dny střídat, a to v poměru jedna ku jedné. Později můžete poměr dnů navyšovat, vždy však ve stejném počtu. Rychlost hubnutí se v této fázi drží na půlce kila za tři dny.




3. část

Nyní se zapojuje i ovoce. S ním ale opatrně, to je právě zdrojem sacharidů, které by se měly omezit. Povoleno je jedno ovoce denně, s výjimkou banánu, hroznů nebo třešní. Jednou týdně stále dodržujte čistě bílkovinový den. Nejlepší je, když si stanovíte jeden den fixně. V této fázi hubnete jeden kilogram za týden.


4. část

Nyní už jste dostatečně poučená a snad i navyknutá na nový styl stravování. Uchovat byste jej měla (nejlépe) po zbytek života. Vaše tělo už ví, co mu chutná, sedí a co si můžete dovolit sníst, aniž byste pak musela nenápadně strkat váhu pod postel. Jednou týdně dodržujte čistě bílkovinový den a při volbě mezi schody a výtahem jděte po svých. Odměna vás nemine.


Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články