Co o vás vypovídá druh kávy, kterou pijete

Lungo nebo espresso?
Zdroj: Pixabay
Druh kávy vypovídá o charakteru člověka?Někdo je temperamentní......jiný klidný.Káva vás prozradí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Bez kávy se ráno obejde málokdo. Druhů je požehnaně a každý preferuje něco jiného. Někdo dává přednost jednorázovému hltu v podobě espressa, někdo si rád vychutnává latté během celého dopoledne.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 18. 05. 2018 21:09

Espresso

Tak vy tedy rozhodně neztrácíte čas. Vysedávat u kafíčka není nic pro vás. Místo toho přece můžete stihnout spostu jiných věcí. Jste pracovití a využíváte každou příležitost, abyste se mohli zlepšit. Chcete mít zaplněný den od rána do večera a nejvíce vás děsí, že byste neměli co dělat.

Cappuccino

Umíte si udělat čas pro sebe, ale pokud máte před sebou haldu povinností, není vám příjemně. Kávu si dopřejete, až když máte zcela čistý stůl. Rozhodně se o něj ale neochudíte. Dobře udělané cappuccino je pro vás motivací k dobře odvedené práci. Občas jste na sebe příliš tvrdí.

Café Latte

Káva má u vás zkrátka vždycky přednost před prací. Někdo chce mít hotovo, než si sedne ke kafíčku, ale vy? Vy si k němu sednete ještě před tím, než vůbec začne pracovní den a cigareta je pro vás nutností. Kariérista rozhodně nejste. Doležitá je pro vás životní rovnováha.

Café Lungo

Povahově se pohybujete někde mezi espressem a café latte. Nevyhnete se tomu být občas zbrklí, ale zároveň požadujete svůj klid. Kdybyste se měla rozhodnout mezi prací a časem stráveným s kamarády, vyhraje prostě vaše parta. Zbývající práci přece můžete dodělat zítra.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články