Diety celebrit: Která ze slavných hvězd se dopracovala až k anorexii?

Denise Richards kvůli anorexii ztratila svou pověstnou krásu.
Zdroj: Profimedia
Denise Richards kvůli anorexii ztratila svou pověstnou krásu.Nicole Richie to má s váhou jako na houpačce.Keira Knightley si nechtěla přiznat, že trpí poruchou příjmu potravy.Tara Reid je stále vyhublá na kost.+ 2 fotky+ 3 fotky

Jakmile se jednou dostanete do povědomí široké veřejnosti, je na vás kladen obrovský tlak ze všech stran. Jako celebrita, která se stává tváří různých velkých firem a má prezentovat známé značky, musíte vypadat dokonale. Ne vždy to ale dopadne dobře.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 09. 10. 2018 11:43

Bohužel právě kvůli honu a touze za dokonalostí si většina známých tváří neuvědomuje velké riziko. Z každé strany je na ně kladen obrovský tlak. Stačí jedna špatná fotka, která je třeba špatně nasvícená a přidá vám pár kilo, a problém je na světě.

Proto řada zahraničních i českých celebrit drží přísné diety. Existuje řada dívek a žen, které nedokázaly ukočírovat své hubnutí a začaly trpět anorexií a extrémní vyhublostí.

Typickou zástupkyní přehnané vyhublosti byla svého času Victoria Beckham. Stále byla středem pozornosti fotografů, kteří sledovali každý její krok. K tomu se přidaly nevěry jejího manžela Davida Beckhama a Victoria rázem usoudila, že aby byla pro svého manžela stále atraktivní, musí se uchýlit k dietám. Bývalá členka Spice Girls nedokázala své hubnutí udržet ve snesitelné normě a jednu dobu vypadala jako hubená nafukovací panna s obrovskými silikony. Tímhle vzhledem dobrý dojem určitě neudělala.

Další herečkou, která zprvu nechtěla přiznat, že trpí anorexií, byla Keira Knightley. Dlouho tvrdila, že se jedná o genetiku, kvůli které je natolik hubená. Později šla do sebe a přiznala sobě a světu, že trpěla anorexií.

Smutný příběh potkal i herečku, jejíž kariéra odstartovala komedií Prci, prci prcičky, Taru Reid. Ze dne na den se z ní stala hvězda velkých rozměrů, byla žádaná a chtěli ji všude. I ona začala toužit po dokonalosti a vinou této posedlosti si nechala udělat řadu naprosto zbytečných plastických operací, které jí ubraly na kráse, a také trpěla dlouhodobě poruchou příjmu potravy.

Kdysi velká kamarádka Paris Hilton, Nicole Richie, to měla s váhou taky jako na houpačce. Jednou byla oplácaná Mařena z vesnice a podruhé zase vypadala jako ramínko na oblečení. Se stejným problémem se potýkala také Allegra Versace, bývala přítelkyně Charlieho Sheena Denise Richards nebo Sharni Vinson.

V posledních týdnech se mluví o anorexii i v souvislosti s rozvádějící se herečkou Angelinou Jolie. Ta se kvůli tahanicím o děti s Bradem Pittem doslova ztrácí před očima.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články