Jak může jídlo ovlivnit vaše rande? 3 nejčastější volby a jejich možné důsledky

Jak může jídlo ovlivnit vaše rande? 3 nejčastější volby a jejich možné důsledky
Zdroj: Pixabay
Máte ráda saláty? Pak jste i dobře organizovaný člověk.Krvavý nebo řádně propečený - steaky jsou pro odvážné a temperamentní ženy.Sladkou volbu si vybírají ty ženy, které jsou své a nepodřizují se společnosti.Podle místa, kam vás protějšek pozve, můžete zjistit i vy něco o něm.+ 2 fotky+ 3 fotky

Chystáte se na první schůzku a gentleman vás pozval do restaurace? Pak byste měla být opatrná v tom, co z jídelního lístku si objednáte. Podle vaší volby se dá totiž mnohé zjistit o tom, jaká jste ve skutečném životě.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 10. 2018 11:17

Co tedy o sobě protějšku prozradíte, když začne analyzovat vaši volbu?

Králík

Pokud vaše volba padne na zeleninový salát, dáváte světu na odiv, že moc dobře víte, co děláte. Nejste typický požitkář, jídlo je pro vás „nutnost“. Raději si odepřete dezert, protože víte, že v tuhle hodinu to není vhodné. Jste sebevědomá, jdete si za svým. Kompromisy pro vás nepřipadají v úvahu a vždy chcete to nejlepší. Máte ráda, když je všechno podle (vašeho) plánu, žádné zmatky a všechno šlape jako hodinky. Některým lidem kvůli tomu ale můžete připadat nezajímavá, protože se od vás nedočkají žádného překvapení. Pocit, že váš život je nalinkovaný na dvacet let dopředu, neznačí žádné dobrodružství, a tudíž se vytrácí i atraktivita.




Mlsoun

Ráda si užíváte života a všeho, co vám nabízí. Tudíž vám nevadí si dát sladkou palačinku nebo lahodný dortík, který se na vás směje až z druhého konce kavárny. Pro požitek z jídla jste ochotná opominout fakt, že další měsíc si zase koupíte větší velikost kalhot. Máte svou hlavu a nenecháte se omezovat cizími názory a připomínkami. Všeobecně uznávaný prototyp krásy je vám jedno, protože máte svůj originální styl i způsob života. Slovo stereotyp je vám cizí.


Masožravec

Milovnice masa jsou energické a nevyzpytatelné ženy. Bez fláku masa na talíři si život neumíte představit a kroutíte hlavou nad všemi těmi –tariány. Proč se v něčem omezovat? Život nabízí spoustu dobrodružství a i díky vaší extrovertní povaze byste nejraději pořád někde lítala, a to doslova. Máte ráda zábavu a společnost, člověk, který si s vámi vyrazí, se rozhodně nudit nebude.


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články