Jak na luxusní jednohubky? Odhalte 20 tajemství šéfkuchařů

„Je mnohem lepší připravit dva nebo tři opravdu dobré druhy jednohubek než šest nebo sedm průměrných,“ tvrdí šéfkuchař Kevin Gratton.
Zdroj: Laura Gallant/Buzzfeed.com
1. Šest jednohubek na člověka je tak akorát. „Ale záleží samozřejmě na tom, jako dlouho party potrvá, tedy zdali jde o hodinovou událost nebo tu, co potrvá celou noc,“ řekl šéfkuchař Mark Hix z Hix Restaurants. Věnovat pozornost bychom měli i velikosti – pokud lidé očekávají, že se dobře nasytí, udělejte jednohubky na dvě sousta.2. Chystáte středně velkou party? Připravte pět druhů jednohubek. Podle Hixe je to ideální počet pro 10 hostů. Plánujete-li však jídelní sekci završit večeří, trochu uberte. Aby předkrm nezastínil hlavní chod.Menší počet doporučuje i šéfkuchař Kevin Gratton ze stejného podniku. „Snažit se udělat opravdu hodně druhů jednohubek je velká chyba. Je mnohem lepší připravit dva nebo tři opravdu dobré druhy jednohubek než šest nebo sedm průměrných. Méně je více.“3. Jednohubky nedostaly svůj název náhodou. „Opravdu by měly být na jeden skus,“ připomněl Gratton. Ale jejich velikost a styl servírování můžete přizpůsobit sezvaným hostům i účelům party.+ 17 fotek+ 18 fotek

„Jednohubky jsou na jedno sousto, jejich chuť proto musí být nezapomenutelná,“ řekl šéfkuchař Mark Hix z Hix Restaurants. Toho spolu s kolegou Kevinem Grattonem oslovil server BuzzFeed, aby prozradili tajemství luxusních jednohubek. Výsledkem je 20 úžasných tipů, které spojuje... jednoduchost. Více v galerii.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 30. 12. 2016 12:04

Zdroj: BuzzFeed

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články