Jak oloupat a sníst pomeranč, aby prsty zůstaly suché, a ještě si ze slupky udělat svíčku

Tento způsob využití pomeranče jistě potěší i příznivce ekologie.
Zdroj: Arocha.org.uk/Intimateweddings.com
Prsty lepí a tričko skončí kropenaté – to je důvod, proč se vyhýbáme konzumaci šťavnatého pomeranče na veřejnosti.Naštěstí existují youtubeři jako CrazyRussianHacker, aby nám ukázali, jak načít pomeranč bez oranžové spršky.1. Nařízněte pomerančovou kůru kolem dokola. Dejte pozor, abyste nenařízli dužinu – jinak přijde veškeré snažení vniveč.2. Oddělte kůru od dužiny tak, aby zůstala neporušená, ideálně pomocí lžíce. Nevyvíjejte příliš velký tlak, ať dužina nepraskne.+ 7 fotek+ 8 fotek

Jedení pomeranče na veřejnosti se většina z nás pro jistotu vyhýbá. Důvod? Namísto uspokojivého pocitu, že jsme do sebe dostali alespoň nějaký vitamin C, zůstane potřísněné a lepkavé triko. Naštěstí existují youtubeři jako CrazyRussianHacker, aby nám ukázali, jak načít pomeranč bez oranžové spršky.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 10. 2016 09:53

Pomocí této metody zůstanou vaše prsty suché do posledního okamžiku. Postup je jednoduchý:

1. Nařízněte pomerančovou kůru kolem dokola. Dejte pozor, abyste nenařízli dužinu – jinak přijde veškeré snažení vniveč.

2. Oddělte kůru od dužiny tak, aby zůstala neporušená, ideálně pomocí lžíce. Nevyvíjejte příliš velký tlak, ať dužina nepraskne.

3. Totéž proveďte s druhou polovinou pomeranče.

Youtuber doporučuje nevyhazovat polovinu pomeranče se vztyčenou bílou částí slupky uprostřed – můžete z ní vytvořit perfektní svíčku

1. Nalijte trochu rostlinného oleje do pomerančové slupky (pokropte i „knot“) a „svíčku“ zapalte. Může to trochu trvat, buďte proto trpěliví.

2. Druhou polovinu slupky vyřezejte podle vaší fantazie. Svíčka ale splní svůj účel i bez horní poloviny, jen jako mistička.

Nyní si můžete vychutnat svou intimní chvilku s vitaminem C při světle svíčky vytvořené z jeho zdroje. Domem se krásně rozvoní pomerančové aroma, což oceníte zejména během vánočních svátků. S výrobou pomerančové svíčky ale přesto nedoporučujeme čekat – její podmanivá vůně rozsvítí domov i během podzimních plískanic...

Zdroj: CrazyRussianHacker

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články