Jak zesílit účinky citronové vody? Postačí vám k tomu jedna tajná ingredience

citron
Zdroj: pixabay.com

Určitě už jste někdy slyšeli o zázračných účincích vody s citronovou šťávou. Ale věděli jste, že si pro svůj organismus můžete připravit doslova zdravotní bombu, pokud přidáte jen jednu ingredienci?

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 07. 2018 12:59

O pozitivních účincích sklenice teplé vody s citronem vás nemusíme nikterak přesvědčovat. Její účinky mluví samy za sebe. Neexistuje snadnější recept pro nastartování vašeho organismu. Důležité je pít teplou převařenou vodu s citronem ještě před prvním jídlem. To její účinky posiluje.

V čem je tedy voda s citronem zázračná?

Zlepší a osvěží váš dech, nastartuje metabolismus a pomáhá odplavit nežádoucí toxiny. Dále poskytne vašemu tělu energii stejně jako šálek kávy a navíc pročistí organismus. Pokud neustále bojujete s kily navíc, tak citron pomůže i vám. Má totiž nízký glykemický index a snižuje chuť na sladké. Obsažený vitamin C podporuje imunitu a jako bonus má i pozitivní účinky na pleť.

Tajná ingredience

A teď si představte, že tento zázrak jde ještě vylepšit! Tajná ingredience není nic jiného než najemno nastrouhaná citronová kůra. Stačí přidat půl kávové lžičky a obsažené limonoidy, způsobující hořkou chuť kůry, udělají s vaším tělem zázraky! Mají protirakovinové účinky, léčí křečové žíly, hemoroidy, prochladnutí, rýmu, alergie i astma. Také pomáhají odvádět z organismu kyselinu močovou, a proto působí i proti revmatismu. Dále zabraňují vzniku krevních sraženin, regenerují játra a snižují krevní tlak.

Přesvědčili jsme vás tedy, abyste tento zázračný nápoj pili, nebo už si ho dávno dopřáváte?

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články