Jarní detox: Znáte nejlepší lázeňské očistné rituály?

Relax, klid a pohoda čekají jen a jen na vás.
Zdroj: Lucie Čeňková
Pohodlné a luxusní ubytování ve Františkových Lázních.Revelton Studios patří k nejlepšímu ubytování ve Františkových Lázních.Frantík s pindíkem je symbolem města.Relax, klid a pohoda čekají jen a jen na vás.+ 1 fotka+ 2 fotky

Daleko od stresu, přejídání, zimy a hádek. Směr jaro a klid. Lázeňská města byla zakládána už před 500 lety právě k účelu vnitřní i vnější rehabilitace. Františkovy Lázně jsou jiné než všechny ostatní. Malé město, zato velké lázně. Lepší jarní očistná destinace není.

Petra Járková
Petra Járková 15. 02. 2019 12:00

Františkovy Lázně čítají přibližně 5500 obyvatel. Klid je tady tedy k dostání na každém kroku. Žádný shon a přecpané uličky. V několika místních lázeňských hotelech lze libovolně zvolit volně přístupnou proceduru (masáž či třeba zábal). Františkovy Lázně jsou obklopeny krásnou přírodou a je zde množství turistických tras.

Ideální místo na jarní detox. Žádné bujaré večírky a pulzující město. Jen příroda, která ale není v zemi nikoho. Navíc v malebném městě se nachází Aquaforum, vodní centrum, kde se každý milovník plavání zabaví.

Dobrou volbou ubytování je Revelton Studios, kde je zaručen komfortní zážitek přespání. V prostorách neprobíhají žádné procedury, tím je zajištěn poklidný chod ubytovacího zařízení. Každý pokoj je pojmenován podle světové metropole a stejně v daném duchu vybaven. Výhodou je při jarním detoxu absence hotelové restaurace. Tudíž žádné all inclusive nehrozí. Pokoje mají svou minikuchyňku, takže uchování a příprava salátů a lehkých jídel jsou bezproblémové.

Kde jinde začít jarní detox než na západě Čech. Místní příroda totiž doslova nabíjí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články