Křivky jako Beyoncé? Odhlate stravovací triky známých celebrit

Křivky jako Beyoncé? Odhlate stravovací triky známých celebrit
Kvůli roli Bridget Jones musela Renée hodně přibrat.V posledním díle herečka už shazovat kila po natáčení nechtěla. Změnila se k nepoznání.Naomi Campbell je i po čtyřicítce sexy a fit.Za svou božskou postavu děkuje "zázračnému koktejlu".+ 1 fotka+ 2 fotky

Hollywoodské hvězdy si nesmí dovolit ani kilo navíc. Co když to ale jejich herecká role vyžaduje? Jak se pak sličné krásky vracejí ke své štíhlé linii?

Beatrice Dandová
Beatrice Dandová 31. 10. 2018 14:36

Naomi Campbell, Beyoncé nebo Renée Zellweger. Každá má jiný typ postavy, každá jiný důvod, proč chce/musí být štíhlá. Nad jejich kolikrát však drastickými metodami odborníci kroutí hlavou div, že se jim nezamotá.

Co na to Bridget?

„Zónová dieta je skvělá, ale abych zhubla, musím být hlavně psychicky v pohodě,“ říká Renée Zellweger. Tento typ diety vymyslel v 80. letech 20. století americký lékař Barry Spars. Omezíte příjem sacharidů z 55% na 40%. Celkový poměr přijímaných potravin by měl být 30% tuků, 30% bílkovin a zbytek tvoří sacharidy. Tento poměr by měl být zachován i v každém jediném jídle, které si dáte. Dalším důležitým prvkem je vyřadit potraviny jako klasické bílé pečivo, těstoviny, bílá rýže, cukr a zapomeňte i na med. Dopřávat byste si naopak měla hodně bílkovin, a to v podobě mořských řas, vajec a ryb. Dodržování pitného režimu je samozřejmostí.


Šušká se, že slavná Bridget Jones také nedá dopustit na kofein. Ten zrychluje metabolismus a údajně zasytí prázdný žaludek. Právě to se ale odborníkům nepozdává, jelikož káva výrazně dehydratuje.




Ovocná Naomi

Slavná britská supermodelka vypadá na svůj věk (43) stále skvěle. Tajemství její štíhlé postavy je v ovoci. Uvedla, že týden před módní přehlídkou oblíbené značky Versace pila jen džus připravený z mrkve, ananasu a zázvoru. Naomi také praktikuje oblíbenou detoxikační kůru, která se těší popularitě hlavně právě mezi hollywoodskými hvězdami. Ta se zakládá na „koktejlu“ z javorového sirupu, cayenského pepře a citronové šťávy s vodou.


I u Naomi jsou ale pochyby. Její dieta byla označena za jednu z nejnebezpečnějších, a to z důvodu totální absence jiných důležitých vitamínů a minerálů.



Bezmasá Beyoncé

„Naše nejoblíbenější jídla byla smažené kuře, burgery, tacos, sendviče a grilovaná žebra. Nedocházelo mi, že takto sabotuji mé zdraví.“ uvedla sexy diva stravovací návyky její rodiny. I slavná zpěvačka se potýkala s jo-jo efektem, a tak přišla na řadu dieta a inovace v jídelníčku. „Koktejl“ ze směsi javorového sirupu, cayenského pepře a vody s citronem Beyoncé vyzkoušela také. Avšak po drastickém odříkání si přešla na milosrdnější způsob. Její pravou rukou v tomto ohledu je nutriční specialista Marc Borge, který je známým propagátorem veganské výzvy, která trvá 22 dní. Ta zakazuje konzumaci masa, vajec, mléčných výrobků, alkoholu a průmyslově zpracovaných potravin.


Dieta na tento způsob má jednoduchou filosofii: jíst zdravě, zapojit pohyb a nestresovat se. Dále se doporučuje jíst jen do 80% sytosti.


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články