Nejlepší dieta pod sluncem: Budete jíst klobásy a pít pivo

Chcete si dopřát pivo a klobásu a u toho zhubnout?
Zdroj: FoxNews
Klobásy jsou hlavním jídlem.Tekutá dietaChcete si dopřát pivo a klobásu a u toho zhubnout?Při této dietě je zakázané řídit.+ 13 fotek+ 14 fotek

Co byste řekli na to, že budete každým dnem jíst přesně to, co vám nejvíc chutná, a navíc shazovat kila? Že něco takového nejde? Věřte nebo ne, je to možné. Zejména pak, pokud milujete pivo a klobásy.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 28. 01. 2019 08:08

Evo Terro, muž z americké Arizony, je živoucím příkladem. Ačkoli se celý den cpe klobásami a párky a zapíjí to pivem, postupně hubne.

Jeho zázračná dieta se skládá z klobás a šesti piv denně. Dodržoval ji celý měsíc říjen na počest pivního svátku Oktoberfest před třemi lety, a když zjistil, jak úžasný má účinek, začal ji používat pravidelně, aby shodil pár přebytečných kil. V minulém roce díky této dietě shodil dokonce 6 kilogramů.

„Shodil většinou tělní tuk,“ řekl jeho doktor Terry Simpsons. „Dokonce jeho cholesterol klesl o třetinu.“ Evo Terro si totiž ke své dietě přizval odborníka a doktora, aby se ujistil, že mu jeho dieta nepoškozuje zdraví. „Ještě provedeme pár prohlídek, abychom se ujistili, že jsou v pořádku i jeho játra, ale všechno ostatní se zdá být v dobré kondici,“ dodává doktor.

Jediná nevýhoda, kterou tato dieta má, je ta, že Evo Terro nemůže přes den řídit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články