Opravdu zvláštní zvyk Indů. Věří, že pitím kravské moči lze vyléčit HIV i rakovinu

Dovedete si představit, že pijete kravskou moč?
Zdroj: pixabay
Dovedete si představit, že pijete kravskou moč?Indové věří, že čerstvá ranní moč má zázračné účinkyDenně tedy začínají den s touto tekutinouDokonce si jí ochucenou můžete koupit v obchodech+ 1 fotka+ 2 fotky

Zvyky a tradice v různých zemích světa jsou opravdu různé, ale to, čemu věří v Indii, je opravdu zvláštní. Indové věří, že čerstvá kravská moč má zázračné léčebné účinky. Dokonce prý vyléčí i rakovinu a HIV. Stačí si dát preventivně pár skleniček denně.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 01. 07. 2018 09:06

Někdo začíná svůj den šálkem voňavé kávy či čaje, někdo třeba teplou kravskou močí. Toto se děje v malé skupince hinduistických věřících na severu Indie. Dle nich zázračnou tekutinu tito věřící pijí rovnou ze zdroje.

Proč to dělají?

Pro hinduisty je kráva posvátným a chráněným zvířetem a když je svatá kráva, musí být výjimečná i její moč. I když zatím nejsou její léčivé účinky lékařsky potvrzené, místní věří, že tento čistě přírodní nápoj může nemocem nejen předcházet, ale dokonce je i léčit.

Moč se nesmí pít jen tak

Aby účinky opravdu fungovaly, musí pití moči projít speciálním rituálem. Rituál probíhá vždy před východem slunce a pije se od krávy, která ještě nebyla březí. Tento panenský nápoj pak má poživatelům pomoct v boji proti srdečním problémům, rakovině, cukrovce, ženským problémům a dokonce i HIV.

Věhlas pití kravské moči se prý Indií šíří rychlostí blesku a za kravami se kvůli jejich moči sjíždějí lidé z celého okolí. Jisté indické hinduistické nacionalistické hnutí, RSS, začalo dokonce moč distribuovat i do obchodů. Výrobek s názvem „kravská voda“ má být bylinkami ochucená moč bez jakéhokoli zápachu a toxinů.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články