Co s přebytkem jablek? Zkuste jablečné kůže nebo ledové pyré
Letošní sklizeň jablek se má dle nejnovějších informací Ovocnářské unie ČR vyšplhat na 141 000 tun, tedy o více než 27 % nahoru oproti pětiletému ...
VíceLetošní sklizeň jablek se má dle nejnovějších informací Ovocnářské unie ČR vyšplhat na 141 000 tun, tedy o více než 27 % nahoru oproti pětiletému ...
VícePodmanivá kombinace studeného pudinku a horké karamelové krusty zaměstnává chuťové buňky dodnes. A to magii tohoto spojení objevil francouzský ...
VíceSvíčková má něco do sebe, za těmito 8 jídly ale ve dvou věcech zaostává – vyžaduje hodiny příprav a rozpálenou troubu. Rychlé a chuťově ...
VíceJak uchovat jídlo teplé, aby přečkalo do doby, než na něj přijde chuť? Je to tak jednoduché, že to zvládne i předškolák....
VíceJe třeba s příchodem podzimu a zimy změnit jídelníček? A nastřádat kalorie do zásoby, abychom tato roční období přečkali ve zdraví? Ani nutriční ...
VícePokud jste posedlí vůní kávy, pak byste neměli číst dále. Neradi bychom novinkou o 3D tiskárně, ze které si vytisknete předmět vonící po této ...
VíceCo k snědku při sledování hororu? Přece pořádně šťavnatý mozek! Autorka nechutně vypadajícího koláče Yolanda Gampp se věnuje pekařskému umění již ...
VícePříliš nevoní, bývá nahořklý a ani parády na talíři moc nenadělá. Salát si kromě mužů a žen dbajících na svou linii vychutná řada z nás jen ...
VíceNeví se přesně, odkud pochází ani jak přišel ke svému jménu. Svým originálním tvarem i osobitou jednoduchou chutí si ale získal širokou oblibu. ...
VíceDaří se vám zralé avokádo připravit na kaši už při loupání, přestože jste ho plánovali porcovat úplně jinak? A co teprve odstraňování pecky, ...
Více