Potřebujete rychle zhubnout? Týdenní dieta vás rozhodně nezklame!

Po týdnu budete s váhou kamarádky.
Zdroj: unsplash.com
Bílému pečivu dejte sbohem.Čistou vodu byste měla pít celý den.20 minut cvičení denně místo scrollování na Facebooku dovede zázraky.Klidný a dlouhý spánek vaše tělo potřebuje, aby nehledalo energii jinde.+ 2 fotky+ 3 fotky

Chcete rychle zhubnout, ale zároveň si v těle nenadělat paseku? Uchovejte si zdravý organismus podle našeho dietního režimu a za týden máte kila dole.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 12. 10. 2018 11:16

Nemusíte panikařit, za týden si můžete zlepšit kondičku i utáhnout opasek u kalhot. Stačí, když se budete řídit těmito pravidly a takřka nemožné se stane skutečností.

Dodržujte pitný režim

Vaše tělo by mělo mít dostatečný přísun tekutin, a to nejlépe v podobě čisté vody. Jestliže byste si ji ráda „okořenila“, přidejte pár lístků máty nebo plátek citronu. Všechny ostatní tzv. dietní nápoje, smoothie a jiné ovocné šťávy obsahují cukry, tedy zbytečné kalorie pro vaše tělo. Energeticky jsou stejně hodnotné jako běžné jídlo.


Vynechejte bílou mouku

Bílé pečivo musí z vašeho jídelníčku zmizet. Už jen to, že ho vyřadíte, se „vyfouknete“. Klasické rohlíky a housky totiž přispívají k nadýmání, a tak díky jejich absenci splaskne břicho i oblast žaludku. Jestliže se bez pečiva neobejdete, vyměňte ho za celozrnné. Bývá sice dražší, ale je také sytější, tudíž ho sníte méně. Postačí vám například  plátek slunečnicového chleba, který vám z břicha neudělá heliový balonek.




Cvičte

I obyčejných dvacet minut denně vám pomůže s váhou dolů. Při cvičení se navíc uvolňuje hormon štěstí, takže po skončení třetí série sed-lehů vám bude vyloženě do zpěvu. Navíc budete vědět, že jste udělala něco pro sebe, což samo o sobě přispívá k dobrému pocitu. U cvičení si i zarelaxujete, vypnete mozek a soustředíte se pouze na opakování cviků.


Dlouho spěte

Myslí se tím dostatečně dlouho. Unavené tělo má potřebu doplňovat energii, tudíž se budete ládovat vším možným. Přitom by stačilo dopřát si klasických osm hodin spánku, abyste byla dostatečně odpočatá a neměla potřebu dohánět energii jídlem.


Nehrbte se

Ať už stojíte, nebo sedíte, držte páteř vzpřímeně. Za prvé budete vypadat lépe, vyšší a nebudou vás bolet záda. Za druhé, když budete jíst, nebudou vaše vnitřnosti všelijak pokroucené a jídlo bude mít snadnější cestu trávicím traktem. Odpustíte si tedy potíže se zažíváním a nafouklým břichem.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články