Vaše oblíbená káva o vás prozradí, jestli jste workoholici nebo lenoši

Co všechno na vás prozradí druh kávy, který pijete?
Zdroj: Pixabay.com
Neradi ztrácíte čas. Vysedávat hodiny nad jednou kávou není nic pro vás. Jste pracovití a snažíte se využít každou minutu dne efektivně, abyste toho stihli co nejvíce.Během hektického dne si umíte udělat čas na dobrou kávu. Ale nejdříve vyřídíte haldu povinností, a pak usednete k čistému stolu s dobře udělaným cappuccinem.Káva je u vás na prvním místě a práce jednoduše počká.Svou povahou jste někde na pomezí mezi espressem a café latté.+ 1 fotka

Málokdo si dnes dokáže představit ráno bez kávy. Co člověk, to jiné preference ohledně kávy. Někdo dává přednost malým smrťáčkům espressa jiný si zas rád vychutnává velké latté se spoustou mléčné pěny. Co o vás vypovídá druh kávy, kterou pijete?

Eva Jeřábková
Eva Jeřábková 23. 07. 2018 11:08

Espresso

Neradi ztrácíte čas. Vysedávat hodiny nad jednou kávou není nic pro vás. Jste pracovití a snažíte se využít každou minutu dne efektivně, abyste toho stihli co nejvíce. Nejvíce vás děsí představa, že nebudete mít co dělat.

Cappuccino

Během hektického dne si umíte udělat čas na dobrou kávu. Ale nejdříve vyřídíte haldu povinností, až pak usednete k čistému stolu s dobře udělaným cappuccinem. Občas jste na sebe příliš tvrdí.

Caffè Latte

Káva je u vás na prvním místě a práce jednoduše počká. Někdo chce mít práci hotovou, než se odmění kávou, ale vy si k ní s radostí sednete ještě před tím, než začnete pracovat. A taky cigareta je pro vás nutností. Kariéristi rozhodně nejste a v životě je pro vás nejvíc důležitá rovnováha.

Caffè Lungo

Svou povahou jste někde na pomezí mezi espressem a café latté. Čas od času vás pohltí pracovní stres a makáte jak mourovatí, ale nejraději máte svůj klid. Pokud byste si měli vybrat mezi doděláním pracovních restů a večerem s přáteli, tak přátelé to jasně vyhrají. Práce vám přeci neuteče.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články