Zapomněli jste na svou míru? Šéfkuchaři radí: Tohle je 8 nejlepších snídaní proti kocovině

Nejlepší lék na kocovinu? Alkohol sám! Alespoň podle šéfkuchaře Bena Tishe.
Zdroj: Telegraph.co.uk
1. Zelené smoothie. „Moje zelené smoothie se většinou skládá z kokosové vody, špenátu, hroznového vína, okurky, jablka Granny Smith a kiwi,“ popsal Adam Simmonds, šéfkuchař londýnské restaurace Pavillion a držitel michelinské hvězdy.2. Matcha čaj, kořen maca a bílkoviny. „Trvalo léta, než jsem objevila ultimátní lék na kocovinu, který pro mě skutečně funguje,“ řekla deníku The Independent TV šéfkuchařka Lorraine Pascale. „Smíchejte zelený čaj matcha, přidejte prášek z kořene maca a proteinový prášek. Vždycky mě to probudí a kocovina ustoupí!“3. Palačinky. „Tréninkem a konzumací správného jídla vyčistíte svou hlavu a budete se cítit lépe – takže po tahu se odměňuji chutnými proteinovými palačinkami,“ přiblížil svůj kocovinový rituál trenér Joe Wicks. „Vypadají nemravně, ale skutečně doplní palivo pro moje tělo, takže se dostanu zpět do hry!“4. Sushi. Výkonný šéfkuchař restaurace Duck and Waffle Tom Cenci si po vydařeném večírku dopřává k snídani sushi. Nechutné? Ale kdeže – je to nasládlá rýže a jemně pikantní chuť, které mu pomáhají pročistit tělo a zbavit se nepotřebných toxinů.+ 4 fotky+ 5 fotek

Svařák, grog, káva s panákem whisky… Horký nápoj v kombinaci s alkoholem dokáže v mrazivém počasí pohladit na duši. Ze stejného důvodu však představuje past – hřeje tak příjemně, že občas zapomeneme, kdy přestat. Pokud jste se uplynulý večer rozmazlovali přespříliš, nezoufejte. A snězte něco, co kocovině vypráší kožich. Zkuste třeba jednu z těchto osmi snídaní. Garantováno šéfkuchaři.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 01. 2017 06:35

Zdroj: The Independent

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články