10 důvodů, proč muži dávají přednost štíhlejším ženám

dieta, kalhoty, štíhlost
Zdroj: Pixabay
Štíhlá postava je pro muže velmi důležitá.Jezte hodně ovoce a zeleniny.Zdravé snídaně jsou velmi důležité pro správné fungování metabolismu.Přepálený tuk a mastnota? S tím hodně rychle přestaňte!+ 1 fotka+ 2 fotky

Blondýna, nebo bruneta? Prsa, nebo zadek? Intelekt, nebo humor? Existuje spousta ukazatelů, podle kterých si muži vybírají své partnerky. Co ale většina z nich vyžaduje, je to, aby byly štíhlé.

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 08. 2018 11:02

Občas může nadváha znamenat konec vztahu. Nejednou si muž vybere štíhlou ženu, jsou spolu pár let a ona mu v domácí zástěře pomalu a jistě kyne.

Muž se chvíli dívá a nekomentuje, následně začne prudit, ať se sebou něco dělá, a když nevyjde ani to, najde si jinou a baculce zbudou jen oči pro pláč.

Přinášíme vám reakce deseti mužů, kteří měli odpovědět na otázku, proč je nepřitahují baculaté ženy.

1. Krása je subjektivní věc. Existují pyšné, plnější, hubenější, ale i tučné ženy. Některé ženy nechtějí mít po svém boku malého či chudého muže, proto i my si chceme vybrat to nejlepší.

2. Vím, jaké je to být hrubým a jak to ovlivňuje emocionální stav člověka. Obávám se jen toho, že pokud bude mít moje milovaná nadváhu, může mít také psychické problémy.

3. Pokud je žena tlustší, znamená to, že se o sebe nechce starat. Nezáleží jí na svém zdraví a koneckonců zleniví. Je těžké poznat, jaká žena ve skutečnosti je, když má na sobě vrstvy tuku.

4. Ženy s nadváhou nepřemýšlejí o možných zdravotních problémech, které je mohou v budoucnu postihnout.

5. Nechci být se ženou, která se o sebe nestará.

6. Takto může dopadnout i náš vztah. Já jsem živitel rodiny, který vytváří pohodlné podmínky pro život, a ona by mě měla těšit svým vzhledem.

7. Já vedu zdravý životní styl a žena s nadváhou s ním jednoduše nejde dohromady.

8. Vysportovaný muž vypadá směšně po boku hrubší ženy.

9. Pokud má problém strávit 1 hodinu denně v posilovně, jak se bude umět vypořádat se všemi domácími pracemi?

10. Všichni moji kamarádi by měli obdivovat ženu, která stojí po mém boku.

Jak vidíte, sto lidí, sto chutí. Na jednom se ale všichni dotazovaní shodli. Štíhlá postava je ukazatelem zdraví a krásy. Muži tak také ženy hledají jako manželky, milenky, ale i matky svých dětí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články