Nejbizarnější hlášky bezdětných žen. Když je řeknou matce, ta se jen nevěřícně rozesměje

Vidíte se v tom?
Zdroj: profimedia.cz
Pokud se sejde bezdětná a ta s dětmi, navzájem se občas nemusí pochopit.Když řekne pracující žena nějaké matce s dětmi, že je unavená, matka se jí jen vysměje.Některé bezdětné ženy si myslí, že mají matky jen dovolenou a válí se s dětmi doma nebo chodí na procházky.Takový nepořádek, jaký má doma matka se dvěma dětmi určitě žádná bezdětná doma nemá.+ 3 fotky+ 4 fotky

Některé ženy děti mají a jiné ne. Pokud se ale sejde bezdětná a ta s dětmi, navzájem se občas nemusí pochopit. Každá žije jiný život a má jiné zkušenosti a to, co v tu chvíli dělá a jak žije, je pro ni to nejlepší a nejdůležitější. Existují tak některé věty, které když žena bez dětí řekne matce, ta se jen nevěřícně rozesměje.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 29. 05. 2019 17:00

Já jsem tak strašně unavená

Když řekne pracující žena nějaké matce s dětmi, že je unavená, matka se jí jen vysměje. Sice toho má hodně v práci, ale i tak spí určitě několik hodin v kuse. Zato matka nespí skoro vůbec, pořád kojí, přebaluje a kolébá miminko, aby usnulo.

Ty se máš, že se jen válíš doma a nemusíš makat

Některé bezdětné ženy si myslí, že mají matky jen dovolenou a válí se s dětmi doma nebo chodí na procházky. Ve skutečnosti je mateřská dovolená docela náročná práce. Takže by občas nějaká matka utekla do práce a na pár hodin si to s tou bezdětnou vyměnila.

Mám doma strašný nepořádek

Takový nepořádek, jaký má doma matka se dvěma dětmi určitě žádná bezdětná doma nemá. A tak se tomu každá matka jen zasměje. Děti totiž dělají doma nepořádek takřka neustále, takže by maminka mohla nonstop jen uklízet.

Nemám na sebe vůbec čas

Když si bezdětná stěžuje, že na sebe nemá vůbec čas, matka se jen zasměje. Vzhledem k tomu, že se 24 hodin stará o děti, na sebe jí nezbude vůbec žádný čas. Přitom bezdětná si ho může klidně naplánovat.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články