5 důvodů, proč je dobré být mladou maminkou

V mladém věku toho zvládáme víc.
Žena bývá nejplodnější, a tudíž je její tělo nejlépe připraveno na těhotenství, mezi dvacátým a pětadvacátým rokem.V současnosti rodí mnoho žen po třicítce, ne-li čtyřicítce. Z biologického hlediska to ale rozhodně není v pořádku.Dítě vás bude i více uznávat, když mu budete věkově blíže.věřte, že i vy budete mít více pochopení pro jeho vylomeniny, než když budete pomalu ve věku jeho babičky.+ 1 fotka+ 2 fotky

V současnosti rodí mnoho žen po třicítce, ne-li čtyřicítce. Z biologického hlediska to ale rozhodně není v pořádku. Žena bývá nejplodnější, a tudíž je její tělo nejlépe připraveno na těhotenství, mezi dvacátým a pětadvacátým rokem. Roli maminky v mladém věku i daleko lépe zvládnete.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 03. 2018 23:03

1. Výchova

Ve čtyřiceti budete dceru vychovávat určitě jinak, než když vám bude dvacet. V pozdějším věku se člověk totiž stresuje z věcí, u kterých by se o pár let dříve ani nepozastavil. Nebuďte nervózní matkou.

2. Cool máma

Dítě vás bude i více uznávat, když mu budete věkově blíže. A věřte, že i vy budete mít více pochopení pro jeho vylomeniny, než když budete pomalu ve věku jeho babičky.

3. Krása a šarm

Říká, se že když se žena stane maminkou, zkrásní. V případě, že je mladá, tak určitě. Matky v pozdějším věku vypadají ze svých dětí už poměrně ztrhaně.

4. Životní energie

Když se podíváte na matky, kterým je kolem čtyřiceti, často se plahočí s nákupní taškou a nervózně dýchají. Mladicím energie nikdy nedojde. I kdyby jim přes ulici utíkal pes a dítě si matlalo zmrzlinu po hlavě.

5. Intimní život

Když jste mladá, máte chuť na sex, ať jste po porodu nebo před. Ve středním věku už tato potřeba ubývá, jelikož vás potomek vysává. Může se vám tak zhroutit intimní život.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články