5 důvodů, proč je pes oprávněně nejlepší přítel člověka. Věděli jste, že vám dokáže prodloužit život?

Pes je nejlepší přítel člověka.
Pes vnímá změny vůně lidského potu, které mohou indikovat různé nemoci. Říká se, že pes je nejvěrnější přítel člověka. Něco na tom bude, protože například dokáže včas odhalit blížící se epileptický záchvat a tím svému majiteli zachránit život.Se psem budete šťastnější. Důvod je zcela jednoduchý. Psi umí potlačit negativní emoce a naopak nastartovat pozitivní přístup k životu. Kromě změny zdraví pes dokáže odhalit třeba i brzké těhotenství. + 1 fotka+ 2 fotky

Těžko říct, zda vám dokáže někdo spravit náladu lépe, než němá tvář. Pohled do upřímných očí vám vykouzlí úsměv na tváři v mžiku. I proto, je pořídit si psa, ten nejlepší nápad na světě. Přinášíme vám 5 důvodů, které vás přesvědčí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 03. 2018 19:57

Pes vás dokáže zbavit negativních emocí. Když máte náhodou smutnou náladu, pes to vycítí a pokusí se ji z vás vytáhnout. Většinou se mu to podaří.

Němá tvář po boku dokáže prodloužit život. Víme, že byste to neřekli, ale majitelé psů žijí prokazatelně déle…a jsou šťastnější.

Jsme si vědomi toho, že vstávat brzy ráno, je skutečně otravné, zvlášť když nemáte žádnou práci a jediný, kvůli komu musíte vylétnout z postele, je pes, ale věřte, že to je pro vás to nejlepší, alespoň nezaspíte celý den.

Jednou vašemu psu poděkujete za to, že vás každou volnou chvíli tahá ven. Kdybyste ho neměli, pravděpodobně byste volný čas strávili u televize. Užít si ale čerstvého vzduchu je přeci vždycky lepší. A hlavně, udrží vám to fyzičku.

Když vám opustí partner, je to smutné. Když vylétnou z rodného hnízda děti, také to není zrovna veselá událost, ale pes, tak ten vás nikdy neopustí a vždycky se na vás bude těšit, i když odejdete z bytu třeba jenom na pět minut.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články