5 důvodů, proč se vykašlat na pyžamo a spát nahá

5 důvodů, proč se vykašlat na pyžamo a spát nahá
Ideální je spát v chladnějším prostředí.Organismus se v noci přepíná do režimu chladu, takže pro něj není ani přirozené spát v tropech.Věřte, že pokud začnete spát nahá, váš intimní život se určitě zlepší.Málokterý muž odolá pohledu na obnažené ženské tělo.+ 1 fotka+ 2 fotky

Spánek je jedna ze základních potřeb člověka. Bez něho jsme prakticky nepoužitelní. Poměrně velká část populace není schopná docílit kvalitního spánku. Zlepšit ho je ale přitom tak jednoduché. Stačí zahodit pyžamo. Nahý spánek totiž osvobozuje a nejen to. Budete po něm šťastnější.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 03. 2018 23:59

1. Při spánku hubneme

Při spánku tělo nevydává logicky tolik energie, jelikož se příliš nepohybuje. Když ale budete spát nahá, energetický výdej těla se zvýší, protože je nuceno se samo zahřívat, což pro něj není problém, protože má odjakživa schopnost termoregulace. Dá se říct, že při nahém spánku hubneme.

2. Přirozenost sama

Ideální je spát v chladnějším prostředí. Organismus se v noci přepíná do režimu chladu, takže pro něj není ani přirozené spát v tropech. Pyžamo tělo automaticky zahřívá. I proto je tedy lepší se na něj vykašlat a spát, jak nás Bůh stvořil.

3. Budete šťastnější 

Stresový hormon se jmenuje kortizol. Během spánku se vyplavuje minimálně, ale pokud se v noci probouzíte, pravděpodobně se lehce vyplavovat bude. Tím, že je ale tělo nahé a v chladu, tak snižuje hladinu kortizolu na minimum. Hned po probuzení se budete cítit šťastnější.

4. Zlepšení intimního života

Věřte, že pokud začnete spát nahá, váš intimní život se určitě zlepší. Málokterý muž odolá pohledu na obnažené ženské tělo. S partnerem se posléze začnete milovat daleko častěji, než jste byla zvyklá. A on se bude pokaždé těšit domů, protože bude vědět, že ho v posteli čeká nahá partnerka.

5. Prevence onemocnění

Nahý spánek působí jako prevence vaginálních mykóz. Neprodyšné pyžamo totiž může vaše intimní oblasti zapařovat a to není vůbec vhodné. Přirozené větrání svědčí i podpaží. Kůže si při spánku konečně odpočine, jelikož jí neškrtí žádné oblečení.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články