5 důvodů, proč si rozhodně nemusíte vyčítat krátkodobý letní románek

Lásku si zaslouží každý.
Zdroj: Pixabay
Moře přímo svádí k tomu si užít.Tak hurá do toho.Nikdy nevíte, co z toho může vzniknout.Jeden drink a bude svatba.+ 1 fotka+ 2 fotky

Přiznejte se. Je to už dlouho, co jste naposledy pocítila horkou mužskou náruč? Tím spíš si nemusíte vyčítat, že jste si ve volných dnech povídala s plavčíkem intenzivněji, než je zdrávo. Přinášíme vám 5 důvodů, proč si o dovolené alespoň trošku zařádit.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 19. 07. 2018 12:09

1. Právo na lásku

Každý má právo na vztah spojený s intenzivním citem. Za to, že jste se ho snažila nalézt pomocí fyzické akce, vám nikdo hlavu neutrhne. Je jedenadvacáté století a vztahy někdy zkrátka začínají jinak, než by se slušelo.

2. Jednorázová akce

Nikde není psáno, že si sex na jednu noc mohou užívat jen muži. Není nic ostudného na tom, že i vy si chcete prostě vyhodit z kopýtka. Rodičům to pak vyprávět nemusíte, tak co byste si neužila s barmanem, plavčíkem nebo recepčním.

3. Krása střídá nádheru

Po sexu bývá každá žena hezčí, i proto je dobré mít jeho pravidelný přísun. Uvidíte, že se po vás budou všichni následující den otáčet. Na ženě je to zkrátka znát. Jde z vás jiná energie, kterou cítíte i vy sama.

4. Zážitek na celý život

Nikdy nevíte, jaký zážitek vás na dovolené čeká. Třeba vaše dovolenková zkušenost bude natolik skvělá, že na ni nezapomenete celý život. Můžete ji pak vyprávět všem kamarádkám. Stane se historkou, kterou budou chtít zažít všichni.

5. Parádní výlet

I z nevinného románku se může vyvinout vztah na celý život. Pokud vaše srdce zůstane v Řecku, můžete se do něj pak opakovaně vracet. Poznáte více místních a zaručeně budete mít vždycky kde spát.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články