5 profesí, které prostě musíte vyzkoušet

Tyto práce jsou doslova snové
Zdroj: zdroj: pixabay
Komu by se nelíbilo mlsat čokoládu a ještě k tomu za to být placen?Jako testovač tobogánů si užijete spoustu legrace. A za prachySpisovatel má jedno z nejvolnějších povoláníPokud máte řidičák a zálibu v drahých auťácích, nechte se zaměstnat jako testovač drahých aut.+ 1 fotka+ 2 fotky

Nudí vás to, co děláte? Hoďte to za hlavu a vyzkoušejte následující povolání, která určitě stojí za to. Zážitky z nich totiž nikdy nezapomenete a už vůbec se nebudete nudit. A které profese to jsou?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 08. 04. 2018 15:26

Ochutnávač čokolády

Představte si, že jste firmou vyrábějící čokoládu najat, abyste její produkt ochutnal. Výmysl? Ne, takové povolání skutečně existuje. Jen musíte mít opravdu vytříbený jazýček.

Testovač tobogánů

Akvaparků pořád přibývá a někdo je musí vyzkoušet, než tam vniknou davy návštěvníků. I proto se najímá testovač tobogánů, který zhodnotí, zda všechno jede, jak má.

Spisovatel

Jako spisovatel můžete být pořád jen doma. Občas si sednete k počítači a napíšete, co vás zrovna napadne. Pak už jen zbývá zařídit, aby se to vydalo a prodávalo. Spisovatelé mají jeden z nejvolnějších režimů.

Duchovní

Abyste se mohli stát duchovním, měli byste vystudovat příslušnou školu. Pokud to tak cítíte, s chutí do toho. Když se totiž stanete duchovním z přesvědčení, bude vás vaše práce bezesporu naplňovat. Duchovní jsou údajně jedni z nejšťastnějších lidí na světě.

Testovač luxusních aut

Ano, i takové povolání existuje. Pokud máte řidičák a zálibu v drahých auťácích, nechte se zaměstnat jako testovač drahých aut. Vždy si jen sednete za volant toho nejlepšího bouráku a zkusíte, co umí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články