5 signálů, podle kterých poznáte, že jste natrefila na toho nepravého

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Láska je mnohdy slepá a občas se, dámy, tak zamilujete, že zkrátka nevidíte ani neslyšíte. Váš pan Božský ale nemusí být na první pohled takový, jakým se jeví, a i když je galantní a vypadá jako z katalogu, může být pěkný sukničkář. Přinášíme vám 5 signálů, podle kterých poznáte, že jste natrefila na toho nepravého.

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 04. 2018 18:17

1. Až příliš zájmu

Asi jste byla zvyklá, že o vás nápadníci jevili zájem tak nějak přiměřeně a pak konečně přišel ON, který se uměl chovat, nosil by vás na rukou... Pamatujte si ale, všeho s mírou. Není v pořádku, když se k vám od prvního dne bude chovat, jako by si vás chtěl vzít.

2. Otáčení za jinými

Opakem prvního případu je, že se vám nebude věnovat tak, jak by měl, a bude mít co dělat, aby si neukroutil hlavu, když kolem něj projde květovaná sukně. Sukničkářům se raději vyhněte.

3. Nuda bez vášně

Minimálně z počátku vztahu by měla být vaše láska vášnivá. Pokud vám ve vztahu vášeň chybí, asi něco není v pořádku. Možná se vzájemně neceníte tak, jak byste měli. Zkuste se do vašich citů více ponořit. Nemusí to nutně znamenat, že je váš protějšek mizera. Zkrátka si to jen někdy nesedne.

4. Příliš mnoho alkoholu

Pár by si vždycky měl mít co říct i bez bujarého pití. Alkohol sice uvolňuje mravy a konverzace příjemně plyne, ale když po vystřízlivění občas nastane fáze, že si zkrátka už nemáte co povídat, pravděpodobně z toho pro vás vyplývá, že to nebude ten pravý. Zvláště pokud vás nutí pít každým dnem.

5. Ten, co nikdy neplatí

Láska to může být jako trám, ale nemůžete do nekonečna všechno cvakat ze své kapsy. Občas by mohl dát na stůl alespoň „pár drobných“ a říct, že tu večeři zaplatí. Galantnost je přeci nade vše.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články