5 tipů, jak si partnera s úsměvem omotat kolem prstu

muž, žena
Zdroj: pixabay.com

Chtěla byste ovládnout vašeho partnera? Přála byste si, aby skákal, jak vy pískáte? Řekneme vám, jak na to. Stačí k tomu těchto 5 kroků a vás miláček udělá, co vám na očích vidí.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:02

Pokud jste našla chlapa, do kterého chcete investovat svoji energii a pořádně si ho omotat kolem prstu, měla byste vyzkoušet těchto 5 rad. A váš milý bude poslušný jako pejsek. Nevěříte? Vyzkoušejte a nebudete litovat!

1. Chápavá milenka 

Nesnažte se ho zbytečně prudit, ale buďte chápavá. Cokoliv řekne, tak mu odkývejte s tím, že chápete, co tím myslí a jak se cítí. Když pochopí, že jste naladěná na stejnou vlnu a jste empatická natolik, že s ním soucítíte, udělá pro vás cokoliv.

2. Výborná kuchařka

Pokud chcete vaši drahou polovičku někam nasměrovat, nejdříve mu navařte něco opravdu dobrého. Když si pochutná na nějaké vaší specialitce a bude mít krásně plné bříško, hned se s ním bude lépe jednat. A skoro vše vám odkýve.

3. Postupné změny 

Žádnou změnu nemůžete udělat ze dne na den. Důležité je správné načasování. Musíte vašeho miláčka dotlačit tam, kam potřebujete, a to postupně. Takže s ním rozhodně nic neřešte, když dávají v televizi mistrovství světa v hokeji či fotbalu. To byste měla opravdu velkou smůlu.

4. Dračice v posteli

Aby byl muž ochotný dělat změny, musí být plně uspokojen. Takže by se z vás měla stát postelová dračice. Předveďte mu při sexu to, co jste dosud neudělala. Vás miláček bude plně uspokojen a pak pro vás udělá první poslední.

5. Bez nátlaku

Chlapa rozhodně nesmíte k ničemu tlačit. Musíte mu dát pocit, že to vlastně vše chce sám. Udělejte ze sebe tu hodnou ženušku, která nekřičí a nehádá se a myslí to s ním dobře. Ženu, se kterou nebude ve stresu a bude se cítit pohodlně. Pak už není co řešit a máte ho v hrsti.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články