5 věcí, které chcete vyslovit, když vidíte přítelovu sexy kolegyni z práce

Sexy kolegyni vašeho miláčka prostě nemáte rády.
Zdroj: pixabay.com
Také polykáte tyto věty?Můžete svému miláčkovi věřit sebevíc, ale když se kolem něj motá hezká kolegyně z práce, jste vzteky bez sebe.I přes to, že s tím nic nenaděláte a vás partner s ní prostě pracovat musí, z nějakého důvodu ji prostě nemáte ráda.Když uvidíte krásnou kolegyni vašeho partnera, z nějakého důvodu ji prostě nemáte ráda.+ 2 fotky+ 3 fotky

Můžete svému miláčkovi věřit sebevíc, ale když se kolem něj motá hezká kolegyně z práce, jste vzteky bez sebe. I přes to, že s tím nic nenaděláte, a váš partner s ní prostě pracovat musí, z nějakého důvodu ji prostě nemáte ráda. 5 vět, které chcete vyslovit kdykoliv, když ji vidíte!

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 19:03

Jsi dnes nějaká zmalovaná, ne?

Když uvidíte krásnou kolegyni vašeho partnera, z nějakého důvodu ji prostě nemáte ráda. Naopak se o ni ale velmi zajímáte a všímáte si i věcí, které by vás jindy nezajímaly. Takže když je někdy jinak namalovaná, anebo má výraznější líčení kvůli pracovní schůzce, už panikaříte, že je to snad kvůli vašemu příteli.

Opovaž se svádět mého chlapa

Když je nějaká žena hezká, hned si myslíme, že nám chce přebrat našeho muže. Jenže tomu tak většinou není. To, že je hezká, automaticky neznamená, že by byla rozvracečka vztahů. Takže buďte v klidu, zřejmě mají opravdu jen pracovní vztah.

Rozbila bych ti ten tvůj ciferník

Denně je v kontaktu s vaším partnerem, chodí s ním na obědy a vlastně s ním tráví více času než vy. Proto vás mnohokrát napadne, že byste jí nejraději rozbila ciferník. Tak se ale zase hezky uklidněte. Vám vše přece váš miláček vynahradí přes noc.

Doufám, že má nějakého svého chlapa

Pokud je žena krásná, a denně se stýká s vaším partnerem, tajně doufáte, že má doma stejně krásného chlapa, kterého by nikdy nepodvedla. Jenže na tom to opravdu nezáleží. Pokud vašeho partnera svést chce, tak to udělá. Ale je to opravdu malá pravděpodobnost.

Kéž by zakopla a rozbila si pusu

Krásným ženám většinou přejeme to nejhorší. Když tedy vidíme, jak se taková kráska pohybuje blízko našeho miláčka, většinou si představujeme, jak spadne ze schodů. Jenže v závěru ta kolegyně může být docela fajn. Zkuste ji spíše poznat, než budete dělat jakékoliv závěry.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články