5 věcí, které vás dostanou před blížící se menstruací do psychické pohody

žena, bolest, břicho,
Zdroj: Pixabay.com

Každá žena zná ten pocit hormonálních výkyvů před blížící se menstruací. Ten pocit neustálého nutkání plakat je někdy k nevydržení, ale je pár věcí, které vám prostě mohou udělat lépe a nestojí ani korunu… skoro…

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 05. 2018 18:15

Čokoláda

Ano, máte pravdu. Není to zrovna na linii, ale pomáhá to nejvíce ze všeho. Tabulka sladké čokolády vás nikdy nezklame. Stejně jako běh, plavání nebo sex vám způsobí vylučování hormonu štěstí.

Rande

I když se vám zoufale nebude chtít, donuťte se do toho. Je jasné, že si připadáte, že vypadáte hrozně, ale musíte si uvědomit, že se tak jen cítíte. Realita je jiná.

Posezení s přáteli

Pokud se vám nechce na rande s jedním člověkem, vydejte se alespoň mezi své nejbližší přátele. Ti váš pocit zoufalství pochopí dokonale a ještě si budete moci postěžovat.

Čuňačinky

Jíst nemusíte jen čokoládu. Lze zajít do těch „nejlepších“ fast foodů a pořádně si nacpat vak. Pokud se hamburgerovým řetězcům normálně vyhýbáte, při citlivém období udělejte přesný opak.

Úklid

Úklid pokoje je jako úklid duše. Nikdo se nechce vracet domů do špinavého bytu a v čisťounkém se budete cítit hned lépe. Posléze si můžete nechat jídlo dovézt a ve vypiglovaném prostředí se podívat na film.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články