Seznam věcí, po kterých touží každá žena a neřekne je ani své nejlepší kamarádce

Co je šeptem...
Zdroj: Pixabay
Kdo by nechtěl peníze...spoustu peněz?Je jasné, že se bojíte až přijde třicítka.Pro svého partnera chceme být pořád atraktivní.Muži by nás měli obdivovat.+ 1 fotka+ 2 fotky

Všichni po něčem v životě toužíme. Někdo chce mít kariéru a být výkonnou ředitelkou společnosti, jiný chce mít pro změnu velkou rodinu. Jsou třeba i tací, co zkrátka touží po samotě u lesa. Ženy mají hlavně spoustu skrytých přání, které neřeknou ani nejlepší kamarádce.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 06. 2019 09:00

Strach ze třicítky

Téměř každá žena se bojí, až nastane ten zlomový okamžik a oslaví třicáté narozeniny. Když jsme byli malí, přišlo nám, že třicet je jako sedmdesát. Když nám bylo patnáct, připadalo nám třicet jako stáří. A jakmile nastala devětadvacítka, třicítka… je prostě pořád stará bába.

Obdiv mladých mužů

I když už nám na těch třicet táhne nebo nám už dávno bylo, pořád a zřejmě navždycky budeme toužit po obdivu mladých mužů, kteří nám pochopitelně nelžou a říkají nám, jak jsme krásné a chytré. No kdo by to nechtěl slyšet.

Peníze

Hra na skromnost je obecně mezi lidmi dost rozšířená, protože vám nikdo neřekne, že by se nejraději válel ve vaně plné peněz, ale věřte, že to tak je. Není člověka, který by si občas nepředstavoval, že si může koupit všechno na světě.

Být superženou

Říká se, že ženy umí dělat více věci najednou. Ve skutečnosti tomu tak ale vůbec není. Dvě a více věcí ve stejný čas umí dělat jen zhruba sedm procent lidí, takže pokud neumíte vařit a žehlit najednou, nic si z toho nedělejte. On to vlastně neumí nikdo.

Přitažlivost na prvním místě

Logicky nám nestačí, že nás přitahuje náš partner. Většina žen touží po tom, aby připadaly atraktivní úplně všem. Kolegům, kolegyním, kamarádkám i kamarádům. Nemusíte se stydět to vyslovit nahlas, jelikož ostatní to mají stejně.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články