5 věcí, které muže přivádějí k šílenství: Tohle jim raději nikdy neříkejte!

láska, vztah
Zdroj: Pixabay.com

Znáte to. To, co řeší ženy, je to nejdůležitější na světě. A když to chtějí řešit právě teď, tak to řeší. A když se na to ptají svých drahých partnerů, může z toho být pořádná hádka. Co mužům nikdy neříkat a na co se jich v žádném případě neptat?

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 21:02

Když chce žena se svým mužem něco řešit nebo něco vědět, tak to prostě udělá. Muži ale spoustu věcí nechají být a hodí je za hlavu. Existuje ale 5 věcí, které je umí dohnat k šílenství. Na tohle se jich nikdy neptejte, nebo budete mít doma peklo!

1. Sex

Když se staráte o domácnost, děti, psa a ještě k tomu chodíte do práce, musíte si spoustu věcí pořádně naplánovat. A tak nezbývá, než plánovat i sexuální hrátky. Jenže muži mají sex rádi spontánní. Takže když mu oznámíte, že dnes po deváté večer by to asi šlo, dokonale ho odpudíte a rozhodně žádné radovánky nebudou.

2. Postava

Ženy neustále řeší postavu. Chtějí být pro partnera pořád krásné, a tak když trochu přiberou, hned jsou z toho nešťastné, a snaží se zase rychle zhubnout. Pořád ale mají potřebu se u partnera utvrzovat, že jsou pořád žádané a líbivé. Takže z vás někdy vypadne věta: Nepřibrala jsem? Věřte, že muži tohle neřeší, a tahle věta ho vytočí doběla. Řešte to raději se svými kamarádkami.

3. Drbna

Ženy rády s kamarádkami drbou a zajímá je, kde se co šustne. Muži samozřejmě také občas podrbou, ale opravdu jen občas. Nezajímají je detaily vztahů, které se jich netýkají. Takže mu neříkejte úplně vše, co kolem vás proletí. Že má vaše kolegyně milence nebo jste zjistila, že váš šéf je gay, to je mu opravdu putna. Pokud to s ním budete chtít řešit, tak ho akorát otrávíte.

4. Nepořádek

Ženy jsou pořádnější než muži, o tom žádná. Ale nemusíte na to vašeho drahého upozorňovat. Když se tedy vrátíte z práce, a váš partner ještě dodělává u počítače věci do práce, neřešte, jestli je uklizeno, nebo ne. Věta: Tady je ale zase nepořádek, ho totiž pořádně vytočí. A tak se může stát, že už s vámi ten večer vůbec nepromluví.

5. Láska

Ženy chtějí, aby je muži obdivovali, a dokola jim vykládali, jak jsou krásné, jak je milují, a jak jim je s nimi dobře. Jenže muži k tomu nebyli stvořeni. Mohou si to myslet, ale málokdy to řeknou nahlas. Pokud vám váš miláček přijde divný, a vy si hned myslíte, že je to kvůli vám, odpusťte si otázku na to, jestli vás ještě miluje. On to bere jako samozřejmost a dokazuje vám to činy.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články