5 zábavných způsobů, jak se vypařit z nepovedeného rande

5 zábavných způsobů, jak se vypařit z nepovedeného rande

Všichni to známe. Konečně se nám po asi pětiletém půstu podařilo jít na rande, ale víme, že nás dotyčný tak úplně nepřitahuje. Přesto si rande nechceme odepřít, a tak jdeme lehce na sílu na místo společného srazu. V případě, že by rande byla skutečná noční můra, máme pro vás 5 způsobů, jak z něho utéct.

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 03. 2018 17:23

1. Zranění

Jedna z nejklasičtějších výmluv je to, že vaše kamarádka/máma/teta, má zlomenou ruku. Pokud se nebojíte lži, prozvoňte uprostřed rande kamarádku, což je domluvený signál, že vám má zavolat zpět, a nechte si od ní nahlas fňukat do telefonu, co že strašlivého se stalo.

2. Alkohol

Pokud vám trik číslo jedna přijde příliš laciný, jděte na to úplně jednoduše. Opijte se, jak to jen jde. Rande podle vás není nic moc, takže toho člověka s největší pravděpodobností už nikdy neuvidíte. To, že se ztrapníte, vám tedy může být úplně jedno. Mějte na paměti, že alkohol uvolňuje zábrany a konverzace je po něm plynulejší, ale může se pak stát, že se vedle nechtěného protějšku probudíte.

3. Práce volá

„Musím brzy ráno do práce,“ stačí říct. Není k tomu potřeba nic dodávat. Na to dotyčný snad ani nemůže nic říct. Pracovní povinnosti se přece musí dodržovat a vy nejste nezodpovědná. On neví, že nejste nezodpovědná jen s ním…Takže se uprostřed rande můžete sebrat a říct, že už zkrátka musíte jít, protože jdete brzo do práce.

4. Mám přítele

Z počátku se rande jevilo docela únosně, ale postupem času se z něho stává noční můra? Vybalte na vašeho baliče, že zkrátka někoho máte. Jasně, může namítnout, prč jste tedy jeho pozvání na rande přijala. Zatvařte se nevinně a řekněte, že jste si dlouholetým (neexistujícím) vztahem zkrátka nebyla jistá, teď už ale zjevně jste.

5. Dobré rozhodnutí

Někdy je dobré promýšlet věci do důsledků, takže když se vám dotyčný nelíbí už na první dobrou, je na místě jeho pozvání na rande prostě odmítnout, pak už nebudete muset složitě přemýšlet, jak se z rande, které pro vás není úplně ideální, dostat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články