5 způsobů, jak si užít rozlučku se svobodou

Užijte si svatbu, ale před ní se nezapomeňte rozloučit se svobodou.
Zažijte takovou rozlučku, na kterou nikdy nezapomenete.Volný čas využijte i na to, abyste se kulturně vzdělali.Popijte si třeba na při koncertě.Není dobré se ve chvílích volna vyspat pod vlivem alkoholu s někým jiným. Budete mít potom akorát hlavu plnou výčitek.Před svatbou se svojí láskou si nezapomeňte pořádně zapařit s kamarádkami.+ 1 fotka+ 2 fotky

Svatba je velkolepá událost. Ještě velkolepější může být rozlučka se svobodou, kde se jako nevěsta můžete s kamarádkami pořádně vyřádit. Známě 5 způsobů, jak si rozlučku užít tak, že na to do smrti nezapomenete.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 26. 06. 2018 13:40

Perfektní organizace

Pokud je vašich kamarádek více než tři, vyžaduje vaše rozlučka opravdu pečlivou organizaci. Shodnout se na termínu ve větším počtu, je občas opravdu náročné. Když se vám to podaří, máte napůl vyhráno.

Jeďte na prodloužený víkend

Rozlučka určitě nemůže trvat jeden večer. Ideální je víkend, a to rovnou prodloužený. První dva dny můžete pít jak bezední a poslední den máte na vystřízlivění, ať už budete kdekoli.

Výlet za kulturou

Volný čas využijte i na to, abyste se kulturně vzdělali. Víme, že jde o rozlučku, a tak se na výletě bude hlavně opíjet. To můžete přece ale i u dobrého koncertu.

Utržená ze řetězu

Nezapomeňte na důvod výletu, takže buďte hodná. Není dobré se ve chvílích volna vyspat pod vlivem alkoholu s někým jiným. Budete mít potom akorát hlavu plnou výčitek.

Návrat domů

I návrat domů může být příjemný. Zaplaťte si cestu vlakem. Můžete si kamarádkami při zpáteční cestě povídat v kupé a dát si k tomu třeba ještě závěrečnou sklenku vína.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články