6 nečekaných účinků spermatu, který by bez legrace měli lékaři začít předepisovat

Jedna lžička denně a zásoby vitaminů budiž doplněny!
Zdroj: Huffingtonpost.com
Mužské sperma je odsouzeno k záhubě skoro v momentě vzniku. Přitom je jeho potenciál obrovský – zmírní deprese a je zásobárnou vitaminů. Objevte těchto 6 překvapivých benefitů semene.1. Mírní deprese. Výzkum potvrdil, že ženy častěji vystavované semenu (např. při sexu bez kondomu) vykazovaly menší znaky deprese.2. Zastoupí ukolébavku. Chuť okamžitě zalehnout do postele nemusí být následek fyzické aktivity, ale styku s ejakulátem. Ten totiž obsahuje spánkový hormon melatonin.3. Doplní vitaminy. Pouhá lžička obsahuje přes 200 bílkovin a několik vitaminů a minerálů.+ 3 fotky+ 4 fotky

Pokud bychom měli mluvit o nějakém produktu lásky, pak by to bylo snad jen toto. Na rozdíl od ostatních produktů je ale mužské sperma odsouzeno k záhubě skoro v momentě vzniku. Přitom je jeho potenciál obrovský – zmírní deprese a je zásobárnou vitaminů. Objevte těchto 6 překvapivých benefitů semene.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 24. 10. 2016 17:55

1. Mírní deprese                    

Therapytribe.com

Zdalipak by se více lidí lépe staralo o své duševní zdraví, kdyby páni doktoři spustili kampaň, která by stavěla na spermatu coby přírodním antidepresivu? Těžko říct. Proč to ale nezkusit, že? Vědecky to podložené je, a to studií provedené na 293 vysokoškolských studentek z Newyorské státní univerzity v Albaně. Výzkum potvrdil, že ženy častěji vystavované semenu (např. při sexu bez kondomu) vykazovaly menší znaky deprese.

2. Sperma namísto ukolébavky

Shape.com

Po sexu býváme utahaní. Proč, je zbytečné se ptát – někdy je to prostě makačka. Chuť okamžitě zalehnout do postele však nemusí být následek fyzické aktivity, ale styku s ejakulátem. Ten totiž obsahuje spánkový hormon melatonin. Ať už se do vás sperma dostane jakkoliv, vstoupí do krevního řečiště a odsud pokračuje dál. Spermatem na dobrou noc!

3. Doplní vitaminy         

Coffeandstroller.com

Pouhá lžička obsahuje přes 200 bílkovin a několik vitaminů a minerálů. S příjmem semene tak doplníte zásoby vitaminu C, vápníku, fosforu, draslíku, sodíku, vitaminu B12 a zinku. Množství těchto prospěšných látek se ale mění v závislosti na zdravotní kondici i věku muže.

4. Srazí vysoký krevní tlak

Netdoctor.co.uk

Další důvod, proč polykat. Tento tekutý projev lásky může snížit krevní tlak, pokud je ženě dopřáván pravidelně. Stejně tak je skvělou prevencí proti takzvané preeklampsii – stavu nebezpečném pro těhotnou matku i dítě, který se mimo jiné vyznačuje extra vysokým krevním tlakem.

5. Snižuje riziko rakoviny prostaty

Health-bath.co.uk

Teď nejde o ejakulát samotný, ale o blažený akt jeho vylučování. Muži, kteří ho praktikují na pravidelné bázi (ať už sami, nebo ve dvojici), podle časopisu The Journal of the American Medical Association snižují své riziko rakovinného onemocnění prostaty.

6. Skvěle zastoupí hasicí přístroj

Huffingtonpost.com

Ano, četli jste správně. Experti z Polytechnické univerzity v Turíně předpovídají, že by mužské sperma mohlo být výbornou příměsí do žáruvzdorných materiálů. Jeho DNA by tak představovalo šetrnou volbou k životnímu prostředí v mnoha odvětvích průmyslu. Teď už jen sebrat odvahu – a zkusit to.

Zdroj: PureWow

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články