9 typických vět, které nalhávají ženy samy sobě

Vždyť ty vlasy vypadají ještě docela dobře.
Zdroj: Pixabay
Ta jeho nová přítelkyně je příšerná.Vždyť ty vlasy vypadají ještě docela dobře.Dělají to všechny ženy!Dám si jen jednoho panáka, zítra nechci mít kocovinu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Existují situace, při kterých si lžeme stále a stále dokola. Ať už je to, že si dáme jen jednu skleničku na srazu s kamarádkou, nebo že se přestaneme cpát čokoládou při každé krizové situaci. V kolika bodech se vidíte vy?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 13. 08. 2018 10:33

1. „Od zítřka už ale vážně“

Jasně, celý víkend do sebe perete největší prasárničky. Je neděle podvečer a protože už je to všechno stejně jedno a vy kromě výčitek už nemůžete dělat vůbec nic (sport v neděli nepřichází v úvahu), dáte si k večeři ještě tataráček. Hubnout budete až od pondělí, to dá rozum.

2. „Dneska jenom jednu skleničku“

Včera se vám protáhl dýchánek s kamarádkou a ráno jste si slíbila, že už nikdy nebudete pít. Ale dneska večer máte firemní akci a rozhodně by bylo dobré srovnat hladinku… Dám si jenom jednu skleničku = hlavně ne zase na cáry.

3. „Dám si něco lehkého, nemám vůbec hlad“

Spásnou myšlenku ale opustíte ve chvíli, kdy otevřete jídelní lístek. Jako byste na chvíli zapomněla, že existuje svíčková. A čokoládové suflé.

4. „Umírám“

Tohle používáme poměrně často. Když máme menstruaci, když se probudíme po bujarém večírku, když toho máme v práci moc. Až opravdu budeme umírat, nikdo nám to neuvěří.

5. „Určitě má moc práce“

Zkuste tuhle větu vyměnit za „měla bych si najít nějakého koníčka“. Pokud totiž často řešíte to, že na vás chlapec nemá čas, je možné, že vy toho času máte prostě moc. Pak je tady další možnost – ten muž na vás kašle. I v tomto případě bude dobré se (po rozchodu) nějak zabavit.

6. „Ty vlasy jsou ještě v pohodě“

Jste líná si mýt hlavu, to je jasné. Zkoušíte všechno možné. Suchý šampon, culík, kšiltovku. Ale toho pocitu mastné hlavy se stejně nezbavíte, co si budeme povídat.

7. „Ten frajer už je mi u zadku“

Ovládat autosugesci se vyplatí. Protože když si budete dlouho něco nalhávat, nakonec tomu pravděpodobně uvěříte.

8. „Vždyť jsem ještě mladá“

Je vám třicet, jste single a bezdětná. Cítíte se strašně, ale snažíte si to nepřipouštět.

9. „Je to kráva“

Je krásná, chytrá, sympatická, chce se s vámi přátelit. Kdo? Nová přítelkyně vašeho ex.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články