Bojíte se rozchodu? Pak s těmito věcmi přestaňte, nebo jste do Vánoc sami!

Kamarádi podpoří i při desátém rozchodu.
Zdroj: Pinterest.com
Nespíte spolu? To je začátek konce.Láska a nenávist mají k sobě opravdu blízko.Občas važte slova, aby vám nezbyly jen oči pro pláč.Kamarádi podpoří i při desátém rozchodu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Asi neslyšíte poprvé, že o vztah je potřeba pečovat. Pokud tak neučiníte, můžete si být jisti, že váš románek velmi rychle skončí. Máme pro vás ty největší zabijáky, které vaše sny o dokonalé rodině pošlou okamžitě k ledu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 11. 2018 13:04

Většina z nás si své selhání uvědomí, až když je po všem, proto se snažme o vztah pečovat a vážit si ho, než nám zbudou jen oči pro pláč. Jestli si tedy chcete svou love story zachránit, vyvarujte se těchto věcí.

Nedostatečná komunikace

Nemlčte, musíte s partnerem mluvit o tom, co vás trápí, co si představujete jinak a za co byste ho nejraději zabili. Vzduch se vyčistí a jemu třeba i něco zůstane v hlavě a začne to dělat. Každopádně si nic nenechávejte v sobě a o všem komunikujte.

Netolerance

Dovolte mu mít vlastní koníčky, zajít s kamarády na drink nebo si prostě jen tak udělat čas pro sebe. Nemusíte být na sebe nalepeni celý den, abyste dokazovali okolí lásku až za hrob. Buďte prostě tolerantní.

Závislost na druhém

Spoléhejte se sami na sebe. Žádný partner není šťastný, když musí všechno řešit za dva. Ukažte, že umíte vyřešit sami problémy, zařídit opravy či nenadálé situace.

Zbytečná žárlivost

Nežárlete. Je to hřebíček do rakve každého vztahu. Samozřejmě že vše má své meze, ale pokud nemáte důvod nebo důkaz, raději neřešte, nežárlete a nepátrejte.

Kromě vztahu nemáte svůj život

Každého nemusí bavit to samé. Jeden partner třeba rád cvičí a druhý jde na procházku. Je tedy důležité nechat tomu druhému jeho oblíbené aktivity a zájmy. Ať si klidně zajde jako každý čtvrtek do kina, s kamarády na koncert nebo výstavu. Vy máte přece také svůj život a přátele.

Snaha toho druhého změnit 

Jste dospělí, svéprávní a zcela vyvinutí. Není tedy ve vašich silách druhého předělat. Samozřejmě můžete lehce upravit jeho povahové rysy, ale nikdy se vám to nepodaří zcela. Lepší je tedy s ničím takovým ani nezačínat a smířit se s tím, že váš protějšek má i nějaké chyby, se kterými ho stejně milujete.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články