Bojíte se, že vám zahne? Těchto 5 znaků vám napoví, jestli jsou vaše obavy namístě

Obtisk rtěnky může být prozrazující.
Zdroj: unsplash.com
Do baru a hospod se nechodí bavit jen muži.Když tedy říká, že jde na pivo s kámoši, neznamená to, že okem nezavadí o jinou ženu.Úspěšný kariérista je lákadlem pro všechny ženy.Jestliže jsou jeho rodiče stále spolu, můžete být v klidu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Má váš partner sklony k nevěře? Říkáte si, že přeci něco takového nelze předpovědět. Jisté předpoklady ale někteří lidé mít mohou. Které povahové rysy činí vašeho přítele více náchylného k tomu vám zahnout?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 10. 2018 11:30

Rodinná tradice

Je z rozvedené rodiny? Byli si jeho rodiče nevěrní? Psychologie dítěte je křehká věc, a tak pokud vyrůstal v rodině, kde se nevěra brala jako „normální“, s hodně velkou pravděpodobností to tak bude vnímat i v dospělosti. Malé dítě okoukává, učí se a rozhodně mu nedojde, co je a není dobré. Jestliže byl svědkem, jak jeden nebo druhý rodič odchází k jinému partnerovi a ten druhý zůstal sám doma, tzv. na ocet, nebude chtít být on ten nešťastný. Tudíž bude tíhnout k tomu se otáčet za jinými.


Zhoubný alkohol

Není žádným tajemstvím, že alkohol odstraňuje zábrany. Někdy se to může hodit, abyste si dodala kuráž a oslovila mladíka naproti u baru. Jenže třeba právě ten mladík je zadaný, ale má už trochu upito, a tak se vaší pozornosti nebrání. Ve stejné situaci se ale můžete ocitnout vy. Když vám přítel oznámí, že jde „na pivo s kámošema“, může si myslet, že vám dostatečně naznačil, že žádné postranní úmysly za tím nejsou. Ale i když si vyrazí na jedno s klukama, je více než pravděpodobné, že někde v okolí se vyskytne i nějaká žena. A oheň je na střeše.




Pan Zámožný

Pokud je váš přítel z dobré rodiny, úspěšně rozjíždí svou kariéru nebo se mu na klíčích houpe přívěsek od drahého auta – to všechno mohou být vábničky pro další ženy. A nemusí to být jen zlatokopky. Partner je inteligentní a rozhodný, charisma z něj přímo čiší. Už jen to samotné je pro okolní hyeny přitažlivé. Váš přítel je zkrátka žádané zboží, a jestli si to uvědomuje i on, tím hůře.


Rozený nevěrník

Víte o jeho předchozí nevěře? Nevadí, že jste to nebyla vy. Každopádně byste se měla mít na pozoru, protože jestli mu střídání holek jak na běžícím pásu nevadí, ani když doma sedíte vy, je více než pravděpodobné, že to udělá znova.


Nový člen domácnosti

Nejsmutnější, ale velmi častá situace. Narodilo se vám miminko a partner jde stranou. Vše se točí jen kolem malého uzlíčku, vy jste unavená z celodenního opečovávání a na váš protějšek zkrátka nezbývá čas ani energie. Muž navíc nabude dojmu, že už to takto bude navždy, a začne hledat útočiště jinde.


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články