Bojíte se, že vztah na dálku nevydrží? 5 triků, jak se vypořádat s odloučením

muž, žena, západ slunce
Zdroj: Pixabay.com
Máte strach, že váš vztah to odloučení nevydrží a vy dopadnete jako většina ostatních vztahů na dálku?Volejte si každý den!  Pro udržení vztahu je důležité se slyšet.Komunikace je důležitá, ale všeho s mírou. Naučte se držet svoje emoce na uzdě a neptejte se tisíckrát za den, kdy se uvidíte.Pište si klasické dopisy! Dnešní zrychlená komunikace přes e-maily, esemesky a facebookové zprávy je neosobní. Váš rukopis potěší daleko víc.+ 1 fotka+ 2 fotky

Jste zamilovaná, ale vaše drahá polovička žije několik set kilometrů od vás. Máte strach, že váš vztah to odloučení nevydrží a vy dopadnete jako většina ostatních vztahů na dálku. Samozřejmě že i to se může stát, ale záleží vždy jen na vás. Přinášíme vám 5 triků, jak se s tím vypořádat a udržet si vztah.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 11. 2020 12:01

1. Mluvit spolu

Volejte si každý den! Nemusí se vždy jednat o hodinové telefonáty, pokud se vám za den nestalo nic zajímavého nebo si nemáte co říct, popřejte si jen dobrou noc, chuť, cokoliv. Pro udržení vztahu je důležité se slyšet.

2. Netlačte a nestresujte

Komunikace je důležitá, ale všeho s mírou. Naučte se držet svoje emoce na uzdě a neptejte se tisíckrát za den, kdy se uvidíte. Nepátrejte, kde a s kým zrovna je. Zachovejte vnitřní klid a dokažte svému partnerovi, že mu věříte.

3. Mluvte o něm

Mluvte o svém partnerovi před svými známými. Udržíte si tak v sobě pocit, že k sobě i přes tu vzdálenost patříte a jste pár.

4. Pište si dopisy

Dnešní zrychlená komunikace přes e-maily, SMSky a facebookové zprávy je neosobní. Váš rukopis potěší daleko víc.

5. Stýkejte se pravidelně

Žádný vztah nevydrží, pokud se ti dva čas od času neuvidí. Počítejte s tím a snažte se vídat minimálně jednou za měsíc.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články