Bolí vás milování nebo při něm máte nepříjemný pocit? Může za to možná jedna z těchto příčin

Nebuďte smutná, milování si můžete užívat i vy.
Zdroj: Pixabay
V posteli se máte cítit příjemně.Hádky do postele nepatří.Milování má být bezbolestné.Nenoste příliš úzké džíny.+ 1 fotka+ 2 fotky

Pohlavní styk by měl být příjemnou záležitostí, proto je velice nemilé, pokud vás tato aktivita bolí a neprovozujete ji tedy tak často, jak byste vy i váš partner chtěli.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 08. 2018 18:33

Někdy to může být zdravotním stavem a je na místě navštívit gynekologa či urologa. Ale co když je zdravotně vše tak, jak má být, a přesto to není ono?

Partnerův penis je příliš velký

Že velký penis není automaticky výhra, již jistě okusilo mnoho z nás. Co ale s tím, pokud je partner obdařen až nad míru? První pomocí je dostatečná předehra. Čím více budete vzrušená, tím více budete také uvolněná a vaše vagina dostatečně lubrikovaná. Partner by do vás měl vstupovat pomalu a nechat na vás, abyste si určila tempo a hloubku pronikání.

Nosíte skinny džíny

Některé ženy, které často nosí opravdu upnuté skinny džíny, si stěžují na obtěžující a bolestivou stimulaci klitorisu. Pokud se jich i přesto nechcete vzdát, aplikujte na oblast trošku přírodního oleje jednou či dvakrát denně.

Jste závislé na počítači

Dlouhodobé sezení způsobuje křeče svalstva pánevního dna, snižuje tok krve ve vašem klíně a působí nepříznivě na nervy v oblasti pod pasem, což vám později znepříjemňuje sex. Zkuste se protahovat alespoň každou půlhodinu například tím, že si dojdete pro pití nebo navštívíte koupelnu.

Nedostatek lubrikace

Nedostatek lubrikace je nejčastějším problémem, proč ženy zažívají pocit bolesti při sexu. Příčinami může být užívání antikoncepčních pilulek, pokles estrogenu několik dní po menstruaci nebo stres.

Stres

Svaly pánevního dna jsou extrémně citlivé na vaši aktuální náladu, a pokud se něčeho bojíte nebo cítíte napjatě, stáhnou se, což vede k nepohodlí a bolesti během sexu. Řešením je dostatečně dlouhá předehra nebo zkuste přizvat ke hře vibrátor.

Pijete moc kávy a alkoholu

Popíjení alkoholu a tekutin obsahujících kofein dokáže pěkně potrápit váš močový měchýř, který si pak říká o vyprázdnění během sexu.

Čerstvá depilace

Holení a zvláště depilace voskem dokáží pěkně podráždit pokožku tam dole. Namasírujte danou oblast olejem a vyhněte se krémům obsahujícím glykol.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články