Čeká vás další útrpný pracovní den a vy nevíte, jak ho přežít? Těchto pár rad vám pomůže

Čeká vás další útrpný pracovní den a vy nevíte, jak ho přežít? Těchto pár rad vám pomůže
Zdroj: Pixabay.cz
Den v práci se dá přežít, když víte, jak na toobčas si v práci dejte pauzu, aby vám si mohl mozek odpočinoutpřed odchodem se pořádně nasnídejte. Snídaně je základtravte čas s kolegy+ 1 fotka+ 2 fotky

Leháte si večer do postele s naprostou nechutí z toho, že zítra musíte opět do práce, kde budete dlouhých osm hodin na nohou? Nejste sama. Nechuť prožije občas i ten, kdo svou práci opravdu miluje. Je to běžný stav, který dřív nebo později potká každého z nás. Těžké a depresivní dny v práci se dají přežít. A stačí k tomu málo.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 02. 05. 2018 09:19

Snídejte

Snídaně je základ. Hlad lidi znérvózňuje a navozuje jim špatnou náladu. Když jdete do práce, je potřeba dát si snídani sytou. Dostanete tak do těla přísun energie, kterou budete během dne opravdu potřebovat.

Káva do termosky

Káva člověka nabudí a probudí. Když do sebe ráno kafe v rychlosti kopnete, bude mít pouze chvilkový účinek. Vždy je lepší si kávu vzít s sebou do práce a usrkávat ji tam. Energie vám vydrží a vy se budete moci déle se soustředit.

Svačina je důležitá

Ani vydatná a sytá snídaně nevydrží žaludek zásobovat celý den. Svou pozornost zaměřte i na dobrou svačinku. Dodáte tělu živiny a dáte si od práce pořádnou pauzu, kdy si mozek alespoň na půl hodiny odpočine od všeho přemýšlení.

Buďte společenští

Neseďte v práci jako puťky. Okolo sebe máte své spolupracovníky, kteří vám mohou zpříjemnit den. Podrbejte při obědové pauze vedení a udělejte si tím klid na duši. Zapomeňte na chvilku na to, že jste v práci. S dobrou náladou práce utíká snáze.

Když je nejhůř

Občas se stane, že si snídani a svačinu nestihneme připravit. Noste tedy vždy při sobě proteinové nebo cereální tyčinky, kterými zaženete hlad a dodáte chybějící energii. Vaše tělo a především mozek vám poděkují.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články