Chcete mít plnohodnotný a harmonický vztah? Těchto chyb se vyvarujte

Na vztahu je dobré pracovat
Zdroj: zdroj: pixabay

O vztah je dobré pečovat, jinak se rozpadne. Dobrý vztah dvou lidí je o kompromisech a o porozumění. Když to začne skřípat, je dobré vždy nejprve hledat chybu u sebe a až potom se zaměřit na svou drahou polovičku. Jestliže se dopouštíte jedné z těchto jmenovaných aktivit, chyba bude pravděpodobněji ve vás.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 27. 04. 2018 22:44

Nevěra

Nevěra znamená obrovské zklamaní důvěry a zradu. Neuvěřitelně bolí a bývá hlavní příčinou rozpadu vztahu. Být nevěrná regulérně znamená vykopat si vlastní hrob.

Ponižování před ostatními

Házet před kamarády na svůj protějšek špínu a neustále mu něco vyčítat je velice špatně. Takto to prostě a jednoduše nefunguje. Komu osobně by se to líbilo?

Nedostatek sexu

Sex je ve vztahu velice důležitý. Někteří psychologové říkají, že sex je až 80 % vztahu. Odepíráním sexu svému příteli či manželovi riskujete, že si najde milenku, nebo že od vás jednoduše uteče. 

Chytračení

Mít poslední slovo a o všem rozhodovat, protože to prostě víte líp než váš chlap, je cesta do pekel. Je jedno, kolik máte titulů před a za jménem. Důležité je, aby si vedle vás váš muž nepřipadal jako malé dítě a úplný hlupák.

Stíhání

Muži potřebují volnost. Když si s kamarády zajde na pivo, neuhánějte ho co půlhodinu s tím, kde se sakra seknul a jak je možné, že ještě není doma. Takovouhle fúrii chce doma mít málokterý chlap.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články