Chcete se zamilovat? 5 způsobů, jak se to může stát, ani nemrknete

Chcete se zamilovat? 5 způsobů, jak se to může stát, ani nemrknete
Zdroj: Pixabay.com
Když už si myslíte, že se snad už nikdy nezamilujete, tak to přijde.Stane se to prostě hned. Stačí jediný pohled, a jste v tom.Pokud jste starší a už nevěříte na pobláznění a motýlky v břiše, můžete se uchýlit k lásce z rozumu.Znáte ho dlouho, možná by vás to ani nenapadlo, ale něco se stane a vy se bláznivě zamilujete do svého kamaráda.+ 2 fotky+ 3 fotky

Když už si myslíte, že se snad nikdy nezamilujete, tak to přijde. A i když máte pocit, že není nikdo na obzoru, může být právě hned vedle vás. Zamilovat se můžete opravdu různě, a ani nebudete vědět jak.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 11. 2020 08:59

1. Jiskra

Stane se to prostě hned. Stačí jediný pohled a jste v tom. Může jít o muže na ulici, ve škole, v práci, prostě o kohokoliv. Chemie zapracuje a ruka bude v rukávě. To je prostě láska na první pohled.

2. Z postele do vztahu

Vyhlédnete si ho v klubu, prohodíte pár slov u drinku na baru a nakonec skončíte u něj doma v posteli. Chtěla jste si možná jen užít a myslíte si, že ze sexu na jednu noc se vyklubat nic vážnějšího nemůže. Jenže může! Může se totiž stát, že ten sex byl tak úžasný, že se do sebe zamilujete, a už v té posteli zůstanete.

3. Rozum

Pokud jste starší, a už nevěříte na pobláznění a motýlky v břiše, můžete se uchýlit k lásce z rozumu. Potkáte muže, který sice nebude úplně podle vašich představ, ale bude sám, zajištěný a žádný kriminálník. Vám už je 35 let, takže není co řešit.

4. Z kamarádství láska

Zní to neuvěřitelně, ale i takové věci se stávají. Znáte ho dlouho, možná by vás to ani nenapadlo, ale něco se stane a vy se bláznivě zamilujete do svého kamaráda. Je vám totiž blízko a zažila jste s ním spoustu legrace. Navíc víte, jak prožíval všechny svoje vztahy, takže si můžete být jistá, do čeho jdete.

5. Oťukávání

Nejčastější zamilování je vzájemné oťukávání. Když se s někým seznámíte, chodíte kolem sebe, pak se jeden z vás osmělí pozvat toho druhého na rande, a než dojde vůbec k první puse, tak to chvíli trvá. Nebudeme vám nic namlouvat, tohle je ten nejlepší způsob, jak můžete potkat lásku na celý život.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články