Chcete vidět aury? Máme pro vás podrobný návod, jak toho dosáhnout

Aury nám mohou říci opravdu mnoho
Zdroj: pixabay
Aury nám mohou říci opravdu mnohoMnoho lidí vidí auryViděním aur se zabývají především budhističtí mnišiS trochou tréningu je můžete vidět i vy+ 1 fotka

Zní to možná zvláštně, ale někteří lidé dokáží vidět aury. Jakýsi energetický obal, který obklopuje naše tělo. Aury jsou barevné a mohou nám napovědět mnoho o nás samotných. Přejete si i vy vidět něčí auru? Není na tom nic složitého.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 21. 05. 2018 15:16

Co je to aura?

Aura je energetický obal těla. Je barevná. Barvy se mění podle toho, jaký živel v těle převládá. Vyskytuje se na všem možném. Na zvířatech, lidech, květinách apod. Když je něco obklopeno aurou, znamená to, že to jednoduše žije.

Jak auru vidět?

V místnosti se snažte udělat úplnou tmu a sedněte si cca 2 m před bílou zeď. Zapalte malou svíčku a dejte si ji za svá záda. Místnost musí ozařovat pouze světlo svíčky. Natáhněte svoji paži před sebe, prsty ať směřují vzhůru a dlaň směrem ke zdi. Zrak upřete na zeď, ale přitom upřete pohled jakoby přes dlaň vaší ruky. Dívejte se na zeď, jako kdyby tam ta ruka nebyla. Tím, že budete vidět zeď ostře, se ruka rozmaže a udělá stíny. Takto zírejte 3 – 30 minut a celou dobu byste neměli mrknout, tím byste si zbytečně prodloužili učení vnímání.

Na vidění aury je třeba se soustředit. Zanedlouho to přijde samo. Vidění aury je totiž schopnost, kterou máme vrozenou. Po chvilce soustředění začnete na své ruce vidět mihotavý obal. Obraz není ještě ucelený, ale i tak je to pokrok. Jestli se cítíte být unaveni, dejte si pauzu.

Když to zkusíte druhý den znovu, uvidíte auru mnohem jasněji. Pokud to budete dále procvičovat, pak jistě uvidíte i aury další – další vaše těla, která vyzařují energii (díky elektrickému a magnetickému fluidu, z kterého se skládá).

Stále se zlepšujte

Auru v začátcích nejdříve uvidíte černobíle. Postupným tréninkem si své vnímání vycvičíte a na řadu přijdou barvy. Nejsnadněji se sledují cizí aury. Sledováním cizích aur také procvičujete svou vnímavost. Snažte se rozeznat každý detail aury a zachytit každou její barvu. Někdo vidí barvy aury okamžitě, jiný po měsíci, někdo i déle, ale nakonec když chcete, tak uvidíte všechno.

Co říkají barvy?

Aura rozhodně není barevná jen tak. V aurách můžete vidět mnoho barev, ale jedna vždy dominuje. Jaký je význam barev v aurách a co mohou o člověku prozradit?

ČERVENÁ: smyslnost, tělesnost, vitalita, agrese

ORANŽOVÁ: emoce, zdraví

ŽLUTÁ: tvůrčí schopnosti, intelekt

ZELENÁ: uzdravování, láska k přírodě

MODRÁ: učitel, cestovatel, hledač moudrosti

INDIGOVÁ: starostlivost, péče o jiné, humanitární sklony

FIALOVÁ: duchovnost, intuice, učitel, jasnovidnost

RŮŽOVÁ: materialismus, stanovení cíle, tvrdá práce

BRONZOVÁ: humanitární sklony, sebeobětování

STŘÍBRNÁ: intuice, idealismus, snění, vizionářství

ZLATÁ: neomezené možnost

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články