Existuje vůbec šťastný život? Jak se dobít pozitivní energií?

Usmívejte se a těšte se na pozitivní věci, které vám život přinese.
Zdroj: Pixabay
Pozitivní mysl je základem všeho.Usmívejte se a těšte se na pozitivní věci, které vám život přinese.Přátelé se vyslechnou, poradí si a podrží se v těžkých chvílích.Dobíjejte energii z vesmíru.+ 1 fotka+ 2 fotky

Přijde vám, že se vám nic nedaří? Potřebujete zapomenout na své starosti a jít dál? Je to snazší, než si myslíte. Stačí dodržovat pár triků, které fungují lépe než drahé terapie.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 11. 2018 10:40

Zapomeňte na bolest

Pokud přehnaně vnímáte bolest a přemýšlíte nad tím, proč to bolí právě vás, přestaňte s tím. Nesmyslnými myšlenkami si můžete ublížit nejvíce. Většinou si tím jen přitížíte a vlastně za to, že je vám zle, si můžete sami. Zkuste proto naprogramovat svou mysl tak, že život za to stojí a že vás čeká už jen to dobré.

Žijte dneškem

Základem všeho je pozitivní myšlení. Nezaobírejte se minulostí, stejně už nic nevrátíte zpět. Naopak se věnujte tomu, co je a co vás v blízké budoucnosti čeká. Život je přece krásný! Vnímejte, že svítí slunce, hraje hudba, máte přátele. Jsou to sice obyčejné věci, ale také jsou příjemné a dokáží vám zlepšit náladu. Dejte si dobrou kávu a pestrou snídani a sami uvidíte, jak bude váš den hned hezčí. Důležité je netrápit se tím, co bylo, ale těšit se na to, co nám život hezkého ještě přinese.

Sebedůvěra je základ

Nejhorší je, když člověk nevěří sám sobě, což se stává velmi často. Když budete uvažovat často o tom, že něco nezvládnete, obklopí vás negativní energie  a dostaví se myšlenky, které vám mohou ublížit. Navíc se vám přestane dařit. Musíte si prostě říkat, že to dokážete, a hlavně tomu věřit. To platí jak v osobním, tak v pracovním životě.

Mějte se rádi

Pokud se máte rádi, jste spokojenější a lépe se vám daří. Nemusíte být modelka, abyste si přišla krásná a našla muže svých snů. Stačí se upravit, pěkně obléknout a vyrazit do ulic. Sami uvidíte, že se vám bude hned lépe seznamovat. Je to jen o tom, co máte v hlavě. Vnímejte svou energii a nepouštějte si do hlavy negativní myšlenky

Neuzavírejte se před světem

Pokud nemáte partnera, neuzavírejte se před světem. Komunikujte s kamarády, svěřte se. Samota bolí! Lékem je to, že vás chce někdo poslouchat. Nejhorší je uzavřít se do své ulity.

Buďte konkrétní

Pojmenujte problém. Zkuste si konkrétně říct, proč se vám nedaří. Někdy stačí třeba jen telefonát s někým milým a špatné myšlenky jsou pryč. Blízký vám pomůže, poradí a navrátí radost ze života i smích. Problémy se pak nezdají tak strašné a vy máte více sil na jejich zdárné vyřešení. 

Poslouchejte přírodu

Mluvte s hvězdami i květinami. Květiny nás vnímají, žijí, rostou. Hvězdy jsou zase nádherné a dodávají energii. Mluvit však můžete i s nehmotnými předměty, ke kterým máte vztah. Svěřte se jim a očekávejte pozitivní náboj.

Síla myšlenky

Když po něčem opravdu toužíte, musíte tomu věřit. Musíte to cítit v srdci, ale i mysli. Jinak se přání nesplní.

Usmívejte se

Smích je lék. Zkuste se usmát na lékařku, prodavačku nebo třeba cestující v tramvaji. Uvidíte, co s lidmi udělá kouzlo úsměvu. Kromě toho je důležitý i dostatek spánku a světlo v bytě. Pokud máte doma šero, snáze se dostanete do depresí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články