Holka krev a mlíko, nebo štíhlá manekýna: Jaké preference mají muži při výběru partnerky?

Ženy si mnohdy uvědomují své přednosti, a tak je rády vystavují na odiv.
Zdroj: Pixabay.com
Věstonická venuše - symbol plodnosti a zdraví.Bujným poprsím rozhodně zaujmete své okolí.Plně tvarovaný zadeček nezůstane bez pozornosti.Štíhlé dívky bývají zájmem úspěšných kariéristů.+ 2 fotky+ 3 fotky

Striktně rozdělit muže na „horňáky“ a „dolňáky“ nelze. Jsou ale jisté známky, ať už v povaze, či životních preferencích, díky kterým by se dalo mužské pokolení určitým způsobem zaškatulkovat. Které to jsou?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 09. 2018 14:42

Vědci se dlouhodobě zabývají průzkumem, který by pomohl najít klíč k tomu, jak si muži vybírají ženy. Co je láká na bujném poprsí a větším zadečku? Nebo naopak: Proč nacházejí zálibu v menších ňadrech?

Malá prsa jsou dle výzkumů v oblibě u mužů, kteří hledají ideál krásy z titulek módních časopisů. Právě ty ženy, které vídáme v časopisech, jsou většinou štíhlé a s menším poprsím. Bývají to muži, kteří mají vysoké postavení, a tudíž k sobě hledají partnerku podobného typu. To žena v časopise je. Úspěšná, atraktivní a společensky uznaná za „úspěšnou“. Povahové rysy mužů odkazující na zálibu v plochém hrudníku jsou i exhibicionismus a fakt, že kouří.


Ženy s obdařeným hrudníkem jsou také vyhledávány pro svou schopnost upoutat pozornost okolí. Jedinec, který pokukuje po prsaté slečně na ulici, se chová přesně tak, jak se od něj očekává. Zbystří, protože velká prsa jsou prostě a jednoduše velká a ohlédnete se za nimi, ať chcete, nebo ne.




Ti jedinci, kteří se zrakem pozastaví na vašem pozadí, hledají ženu, u které mohou najít životní jistotu. Vybavujete si sošky venuší z doby pravěku, kdy byl matriarchát na svém vrcholu? Zadek byl pomalu větší než hlava a prsa v poměru k velikosti pozadí byla taktéž zanedbatelná. Kypré tvary v dolních částech jsou známkou spokojeného života v domácnosti a schopnosti se postarat o rodinu. Tento typ žen tedy vyhledávají muži, kteří se v ženě snaží naleznout partnerku pro dlouhodobý vztah.


Jak bylo řečeno na začátku, neexistuje žádný přesný manuál, jak poznat, že tomu či onomu muži se při pohledu na vaši hruď podlomí kolena. Různé studie se pokoušejí rozklíčovat tuto věčnou otázku a dát nám alespoň pár možných odpovědí, které povahové rysy a preference by odkazovaly na tu či onu estetickou zálibu. Nejdůležitějším faktem ale stále zůstává, že když budete spokojená sama se sebou, tak je úplně jedno, jestli máte dvojky nebo pětky.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články