I s blížící se šedesátkou umí smyslně přehazovat nohu přes nohu. Sharon Stone je prostě pořád kočka

60.narozeniny oslaví 10. března.
První větší roli získala ve snímku Total Recall.Sharon Stone se narodila 10. března 1958 v Pennsylvánii.Vystudovala tvůrčí psaní a výtvarné umění.Otevřeně se hlásí k bisexualitě.+ 2 fotky+ 3 fotky

Sharon Stone (59) klepe šedesátka doslova na dveře, a přesto vypadá pořád báječně. Možná to bude tím, že v osobním životě je pěkná divoška a nezdráhá se ničeho. Otevřeně se hlásí k bisexualitě, což po odvážné scéně v kultovním filmu Základní instinkt, kde z ní živočišnost přímo sálá, nikoho nepřekvapí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 03. 2018 02:01

Sharon Stone se narodila 10. března 1958 v Pennsylvánii. Vystudovala tvůrčí psaní a výtvarné umění. Záhy ale začala koketovat s modelingem. Už během něho dostávala malé role. Třeba krásku ve vlaku ve Vzpomínkách na hvězdný prach od Woodyho Allena.

Větší roli získala pak ve snímku Total Recall. Ve zbylém volném čase pózovala pro magazín Playboy. Možná i to ji dopomohlo k tomu, že si mohla zahrát hlavní postavu ve filmu Základní instinkt, kde je ona slavná scéna, kterou má každý zarytou v paměti.

Sharon sedí na židli a lascivně si přehodí nohu přes nohu. Vidět je jí úplně všechno. Nemálo mužů si tu scénu pouštělo pořád dokola. Za svoje výkony si později vysloužila Zlatý glóbus, konkrétně za film od Martina Scorseseho, Casino. Další glóbus, tentokrát křišťálový, jí byl předán na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech za mimořádný umělecký přínos světovému filmu.

Zahrála si i po boku Sylvestra Stalloneho ve Specialistovi. V roce 2006 přistoupila na Základní instinkt 2. Ten už ale neměl takový úspěch. Jeden z jejich posledních počinů je snímek The Disaster Artist. V osobním životě bude herečka pořádně divoká. Otevřeně se hlásí k bisexualitě a v minulosti měla dokonce udržovat vztahy se ženami. S manželem Philem Bronsteinem adoptovala syna. Manželství ale nevydrželo a rozpadlo se.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články