Ideální velikost ňader podle mužů a žen? Nová studie boří předsudky

prsa, podprsenka
Zdroj: pixabay

Kdo říkal, že muži upřednostňují velká prsa a ženy malá kvůli praktičnosti? To by se nyní mohl ptát Dr. Ed, který dokončil studii zaměřující se na ideální velikost ňader.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 03. 2017 07:40

Doba, kdy si muži v garáži lepili na zeď plakáty obnažených a „obdařených“ žen, je nenávratně pryč. Alespoň to naznačuje nový výzkum provedený mezi 1 000 amerických a 1 000 evropských mužů a žen. Obě pohlaví se shodla, že průměrně velké poprsí je to nejlepší. K tomuto názoru se přiklonilo 53,6 % mužů a 60,4 % žen.

Velká prsa nejsou ideální

Výsledky rovněž boří stereotypní uvažování, že velká prsa přitahují pozornost mužů. Za ideální je označila méně než polovina, tedy 35,3 %.

I přesto třetina dotázaných žen sní o naditém hrudníku. Studie už ale nerozvádí, zda jejich touha plyne z potřeby vlastní spokojenosti, nebo přesvědčení, že budou mít u mužů větší šance.

Zlatý střed tedy favorizuje většina z nás bez ohledu na pohlaví. Co si pod ním ale představit? Košíček velikosti C. To je dobrá zpráva pro americké a evropské ženy. „Céčky“ se totiž pyšní většina z nich.

Dokonalý penis

Studie zkoumající ideální velikost ňader není prvním výstupem Dr. Eda. Loni uskutečnil výzkum, který měl přinést odpověď na otázku, jaká délka penisu se nejvíce blíží dokonalosti. Na konci žebříčku se umístili Britové toužící po 14cm chloubě. Průměrně se přitom pyšní délkou 12,4 cm.

Nejvýše se vyšplhali naopak Poláci. Jejich představy se tolik neliší od toho, co skutečně schovávají v kalhotách. S délkou 15,5 cm jsou jen 1,8 cm za ideálním rozměrem.

Zdroj: The Sun

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články