Jak nakopnout libido? Známe potraviny, které zvyšují chuť na sex!

Jahoda vám rozpumpuje libido.
Jahody podporují chuť na sex.S čokoládou si můžete kreslit po těle.Humr obsahuje především zinek, který se zdravým mužský libidem spojován.Plátky vodního melounu vás rozhicují jako nic.+ 1 fotka+ 2 fotky

Chuť na sex se odvíjí podle správného mixu hormonů v našem těle. Může se tedy stát, že budete při chuti až moc nebo naopak vůbec. Libido se nám může vlivem nejen dlouholetého vztahu postupně snižovat. Zvýšit sexuální apetit se dá přitom poměrně jednoduše. Stačí jíst správné potraviny.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 02. 2018 17:38

Jahody

Chutné ovoce můžeme spatřit ve všech romantických filmech a má to svůj důvod. Jahody totiž podporují chuť na sex. Nejen že vypadají hezky, vzhledem k semínkům, které je pokrývají, a tím připomínají plodnost, ale dodávají tělu i vitamin C, který nám dodá dostatek energie na noční skotačení. 


Humr


Na humra můžeme narazit při zvláštních příležitostech. Ty byste měli urychleně začít navštěvovat. Váš sexuální život to může od základů změnit. Humr obsahuje především zinek, který se zdravým mužský libidem spojován. Fosfor, který je v něm též, vás dostane do formy oba dva.


Hořká čokoláda


Hořká čokoláda má v sobě látku zvanou fenylethylamin, endorfin, který se uvolňuje při konzumaci do mozku. Takzvaný hormon štěstí způsobuje, že cítíme ty známé zamilované vibrace. Čokoládu můžete využít i jinak. Nezapomeňte, že když je rozehřátá, dá se s ní po těle snadno kreslit. 



Vodní meloun


Plátky vodního melounu vás rozhicují jako nic. Šťavnaté ovoce se sladkou chutí z vás může udělat v posteli úplnou dračici. Sexuální povzbuzovač totiž obsahuje aminokyselinu zvanou l-citrulin, která rozšiřuje krevní cévy. Krev tedy lépe proudí i do pohlavních orgánů.


Ústřice

Milovníci sexu by se o ústřice neměli ochudit. Jsou totiž považované za jedno z nejsilnějších afrodiziak. Účinek se projeví pokud ústřice konzumujeme syrové a lehce zakapané citronem. Garantujeme, že to zkusíte jednou a už nepřestanete. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články