Jak nalézt muže svých snů? Jednoduchý návod v pěti bodech

Na každou čeká ten pravý.
Zdroj: zdroj: pixabay
Nezoufejte... Každý si může někoho najítZákladem je jít svému štěstí naprotivěřit sia pozitivně myslet+ 1 fotka+ 2 fotky

Jste stále sama, po ztroskotaných vztazích a ne a ne narazit na toho pravého? Možná děláte něco špatně. Nezoufejte. Na každého ten pravý někde čeká.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 13. 04. 2018 11:32

1. Neseďte doma

Doma prince na bílém koni asi jen tak nepotkáte. Je potřeba jít mu naproti. Jakmile vám to čas dovolí, vyražte na nějaký super mejdan nebo do společnosti.

2. Myslete pozitivně

Když si budete denně říkat, že si nikoho nenajdete a že vás nikdo nechce, vsugerujete si to natolik, že to tak opravdu bude. Myslete pozitivně a začněte se mít ráda. To je základ. Muži milují sebevědomé a vtipné ženy. Udělejte si radost koupí nějakého skvělého oblečení, zajděte si na manikúru, do fitka nebo se nechte zkrášlit v salónu. Když o sebe začnete dbát, začnete se samy sobě líbit a stoupne vám sebevědomí.

3. Nechoďte na stejná místa

Vyjděte do ulic. Ale nenavštěvujte neustále ta samá místa. Pohybujte se v úplně cizích zónách. Čím víc lidí budete potkávat, tím větší máte šanci uspět.

4. Buďte aktivní

Je sice fajn, že se sebou něco uděláte, upravíte se a vyjdete mezi lidi, ale když se dostatečně neprojevíte, bude vše k ničemu. Důležitá je konverzace a umění zaujmout. Začněte se bavit a mluvit s lidmi.

5. Nevzdávejte to

Když si někoho nenajdete hned první den, nevěšte hlavu. Vše chce čas a trpělivost. Když to nevyšlo teď, vyjde to určitě příště.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články