Jak poznat, že svou domácnost sdílíte s psychopatem?

Psychopat se přiživuje na druhých
Zdroj: zdroj: pixabay
Psychopati jsou narušení lidé a život s nimi pekloPsychopat myslí jen na sebeNa venek okouzlující, uvnitř zkaženýNevidí lidi jako lidi, ale jako věci+ 1 fotka+ 2 fotky

Poznat s naprostou jistotou psychopata není absolutně jednoduché. Mnoho psychopatů tuto poruchu, nebo vlastnost, dovede velice dobře skrývat. Pro oko laika je to tedy skoro nemožný úkol. Pár indicií, které psychopatii prozrazují, ale vidět vždy je.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 23. 03. 2018 18:08

Kdo je to vlastně psychopat?

Důležité je si uvědomit, že psychopat vnímá a vidí svět úplně jinak, než normální člověk. Takovýto člověk nevidí lidi jako osoby sobě blízké, ale jako předměty, které může využít ke svým cílům. Je to skvělý manipulátor, který se nezastaví před ničím. Chybí mu jakákoliv empatie a když nějakou projeví, jen ji hraje. Ve světě psychopata existuje jen on sám. Jiný člověk tam nemá místo a ani se o jiné lidi nezajímá. A když už se zajímá, tak jen z toho důvodu, že má pocit, že by z toho mohlo něco kápnout. Morálka psychopatů je zcela odlišná od ostatních. Nepříčí se jim podvodné chování a běžně ho využívají. Proto se jim často daří dostat na vlivná místa ve firmách a politice.

Podle čeho poznat psychopata

Manipuluje s vámi: Psychopatičtí lidé bývají mistři manipulace. Využívají vás jen ke svému dobru. Když se od nich odvrátíte, často ze sebe dělají chudinku, proti které se spiknul svět. Všichni jsou ti špatní, jen on je čistý jako lilie.

Ve svých názorech rozděluje společnost: Tito lidé rádi rozdělují ostatní na chytré a hloupé, dobré a špatné, nebo silné a slabé. Samotní psychopati se samozřejmě řadí k té největší elitě a chovají se dominantně.

Touží po moci a kontrole nad životy ostatních

Nemají svědomí: Tito lidé jsou totálně bezpáteřní a bez špetky svědomí v těle. Když vám něco provedou a budou se chtít omluvit, nebudou to myslet vážně. Omlouvají se jen proto, aby vás mohli příště opět využít.

Zvláštní životní styl: Je to život bez zodpovědnosti a schopnosti mít dlouhodobé cíle. Žijí na úkor druhých, často se nudí, a proto vyhledávají aktivity, které jsou nebezpečné nebo mimo zákon.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články