Je vaše kamarádka energetický upír? 4 rady, jak to co nejrychleji poznat a utéct

Stýkáte se s energetickým upírem?
Zdroj: pixabay.com
Máte pocit, že je vaše kamarádka energetický upír?Máte kamarádku nebo kamaráda, kteří vás vyčerpávají?Energetického upíra poznáte tak, že vás neustále s něčím otravuje.Energetického upíra poznáte tak, že vás neustále s něčím otravuje.+ 3 fotky+ 4 fotky

Určitě to zažil každý z vás. Strávíte nějakou dobu se svou kamarádkou nebo známým a když jdete domů, jste úplně vyčerpaní a bez energie. Nejdříve to přisuzujete únavě z práce nebo tomu, že se jen potřebujete dospat z předešlé párty. Když se vám to ale s tím samým člověkem stane poněkolikáté, něco je špatně. Zřejmě jde o energetického upíra.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 28. 03. 2018 20:02

Máte kamarádku nebo kamaráda, kteří vás vyčerpávají? Po každém setkání s nimi jste úplně vyčerpaní a unavení? Nejspíš jde o energetického upíra, který vás vysává jak fyzicky, tak psychicky. 4 zaručené rady, jak ho poznat a rychle utéct!

1. Otravuje 

Energetického upíra poznáte tak, že vás neustále s něčím otravuje. Potřebuje pomoct, chce jít na kávu, nebo vás chce vtáhnout co nejvíce do svých problémů. Když na něj nemáte čas, nebo ho odmítnete, tak vás nějakým způsobem vydírá. Pokud na sobě začínáte cítit známky únavy, rychle utečte a s tímto člověkem zpřetrhejte veškerou komunikaci.

2. Vy ho nezajímáte

Správný kamarád se o vás zajímá. Po tom, co se vyzpovídá ze svých problémů, ho zajímají i ty vaše. Ne ale energetického upíra. Ten se zajímá jen sám o sebe. Když se s ním potkáte, je to jen samé já, já, já a později vás to přestane bavit a jste šíleně unavení. S takovými sobci, kteří myslí jen na sebe a vysávají vás, se stýkat nepotřebujete.

3. Zatěžuje vás emocemi 

Neustále ze sebe dělá chudáčka, kterému všichni ubližují? Nic se mu nelíbí a kdokoliv cokoliv udělá, tak je to špatně? Takovému člověku se nazavděčíte nikdy. Navíc jsou energetičtí upíři dokonalí manipulátoři, takže pokud jste vy sami empatičtí, dokáží vám pořádně zničit život. Od těchto lidí opravdu za včas utečte.

4. Vyžaduje pozornost

Tito lidé potřebují být neustále středem pozornosti a vše se musí točit jen kolem nich. Neustále chtějí vaši pozornost. Ať už jde jen o velmi četná setkání, nebo vás také můžou zahlcovat na sociálních sítích. Dokáží s vámi mluvit tak, že vám bude trapné jim neodepsat a odmítnout je. Zavčas je ale začněte ignorovat nebo se stanete jejich otrokem. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články