Jste pořád single? Využijte toho na 100%

Užívejte si, že jste single a nebuďte smutná.
Jste pořád single? Využijte toho na 100%Jste pořád single? Využijte toho na 100%Jste pořád single? Využijte toho na 100%Jste pořád single? Využijte toho na 100%+ 1 fotka+ 2 fotky

V dnešní době není vůbec jednoduché se seznámit. I když za jeden jediný den potkáme poměrně velké množství lidí, pravděpodobnost, že s někým z nich budeme žít, je mizivá. Vykašlete se jednou provždy na to, že jste single a urvěte se ze řetězu, právě proto, že si to můžete dovolit.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 02. 2018 21:43

Chodit pít s kamarády můžete každý den. Sama víte, že vás nikdo nebude omezovat a doma na vás bude čekat tak možná pes, jestli nějakého máte. Ten ale přežije i dvoudenní pitku.

Užívejte si nezávazného sexu, jak jen chcete. Nikomu nevěrná nebudete, a alespoň vybijete svoji sexuální energii. Při potenciálním vztahu pak sotva budete podvádět.

Zaměřte se na svoji kariéru. Omezení se dočkáte sotva. Vybudujte si v single období post vrcholové manažerky, na který byste během vztahu nemohla dosáhnout ani náhodou.

Pouštějte si v noci hudbu na plné pecky. Sousedi sice nebudou mít radost, ale kdy jindy byste si měla užívat oblíbený rhythm and blues, než v době, kdy víte, že žádného přítele nerušíte ze spánku.

Když už jste single moc dlouho, stáhněte si seznamovací aplikaci Tinder nebo někoho oslovte v baru či kavárně. Do smrti single určitě nebudete.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články